Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Yattara’nın ilk maçına rekor ilgi!

Yattara’nın ilk maçına rekor ilgi!
15 Şubat 2022 14:36
338
A+
A-

Trabzonspor’un eski yıldızı Yattara, 42 yaşında futbola amatör ligde geri döndü.

Amatör Futbola Destek’ projesi kapsamında Denizli Süper Amatör ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile anlaşan Yattara ilk maçında gündem oldu.

REKOR İLGİ!

Maç bitene kadar ter döken ve rakip takım oyuncularına yaptığı çalım hareketleriyle seyircinin takdirini kazanan Yattara, takım arkadaşlarına asistler yapmaya çalıştı.

Yattara’nın takımı olan Yeşil Çivril Belediyespor, Denizli Yıldızspor karşısında maçı 59’uncu dakikada Halil Çakır’ın attığı golle 1-0 kazandı.

Maçı ise yaklaşık 3 bin seyirci izledi ve bu bir rekor oldu.

Maç sonunda amatör ligde ilk kez galibiyet sevinci yaşayan Yattara, seyirciye üçlü çektirdi.

“AMATÖR LİGDE OYNAMAKTAN MUTLUYUM”

Amatör ligde oynamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Yattara, “Amatör futbolun gelişmesi için böyle bir projede yer almaktan dolayı mutluyum. Bence bu çok güzel bir durum. Belki buradaki amatör futbolcuların hayalidir, profesyonel futbolcuyla top oynamak. Bende o nedenle geldim buraya, benle oynamalarını ve motive olmalarını istedim. Ben çok mutluyum, Aile gibi bir takım var burada” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.