Dolar 32,4771
Euro 34,7980
Altın 2.426,57
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 16°C




















Uğurcan Çakır’ın menajerinden transfer ve sözleşme açıklaması!

Uğurcan Çakır’ın menajerinden transfer ve sözleşme açıklaması!
14 Şubat 2022 19:40
366
A+
A-

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır’ın transfer söylentilerine menajeri ve kardeşi olan Necdet Çakır cevap verdi.

Trabzonspor’un Konyaspor’u 2-1’lik skorla geçtiği maçın ardından Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır’ın kardeşi ve menajeri Necdet Çakır, YurtHaber61’e  özel açıklamalarda bulundu.

‘’ABDULLAH AVCI’NIN SİSTEMİNE AYAK UYDURDU’’

Karşılaşmayı değerlendiren Çakır, ‘’Bundan önceki yıllarda heyecanlanıyorduk taraftar olarak bu stresi kaldırabilecek miyiz? diye . Taraftarda artık Abdullah Avcı’nın sistemine ayak uydurdu. Sakin kalıyor. Uğurcan zaten şampiyonluğa odaklandı her Trabzonspor futbolcusu gibi. Yediğimiz gole kadar istediğimiz her şeyi yaptık. Pozisyon da vermedik. Yediğimiz golden sonra küçük bir panik yaptı. Oyunu değişiklikleri çok etkili oldu. Galip geldik mutluyuz’’ dedi.

‘’TRABZONSPOR’U AVRUPA’DA TEMSİL ETMEK İSTİYOR’’

‘’Sezon sonu Uğurcan Çakır’a teklifler var mı?’’ sorusuna, ‘’Teklif aşaması olarak bir durum yok ama Uğurcan sadece şampiyonluğa odaklı, iyi oynamaya odaklandı. Kendisini iyi olduğu zaman Avrupa’daki insaların kendisini isteyeceğini biliyor. İlk hedef Trabzonspor şampiyonluğu bu yüzden buna motive. Trabzonspor’u Avrupa’da temsil etmek çok istiyor. İnşallah bu hayaline kavuşur. Biz gurur duyuyoruz her zaman’’ şeklinde cevap verdi.

‘’MAAŞ VE PARA BUNLAR ÖNEMLİ DEĞİL’’

Yeni sözleşme görüşmeleri ile ilgili ise Çakır, ‘’Trabzonspor her zaman alt yapısı bünyesinden çıkan oyunculara ne yapacağını biliyor. Bizde onlara insiyatifi bıraktık. Trabzonspor şampiyonluğa olsun. Maaş ve para bunlar önemli değil. İnşallah şampiyon oluruz. Bunlar önemsiz şeyler’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.