Dolar 32,4183
Euro 34,8378
Altın 2.440,72
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Trabzon’da hayatını kaybeden taraftarın son anlarını arkadaşı anlattı

Trabzon’da hayatını kaybeden taraftarın son anlarını arkadaşı anlattı
14 Şubat 2022 23:21
723
A+
A-

Trabzonspor’un Konyaspor ile karşı karşıya geldiği maçta hayatını kaybeden taraftar Eyüp Yusuf’u en son gören arkadaşı Galip Zengin son anları anlattı.

Trabzonspor ve Konyaspor müsabakasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Eyüp Yusuf, son yolculuğuna uğurlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynan Trabzonspor ve Konyaspor müsabakasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Eyüp Yusuf (45) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Trabzonspor’u çok seviyordu”
Trabzon
‘un Ortahisar ilçesinde esnaflık yapan Eyüp Yusuf’un maça beraber gittiği arkadaşı Galip Zengin, Eyüp Yusuf’un Trabzonspor’u çok sevdiğini belirterek, “Çok üzgünüz. Maça beraber gittik. Stattan içeri girdik kalabalıktı. Onlar önden gitmişti biz arabayı park ediyorduk. İçeri girdiğimizde yere düştüğünü fark ettik.Sağlık ekipleri hastaneye getirdi. Maalesef kurtulamadı. Birçok maça gittik. Bu sene umutluyduk. Sosyal medya paylaşımlarıda hepsinde bahsediyordu. Trabzonspor’u çok seviyordu. Bu sene inanmıştık. Bu sene o bayrak İstanbul’a asılacak diye paylaşımı vardı. Üzgünüz. Birkaç yıl önce kalp çarpıntısından dolayı anjiyo olmuştu. O da temiz çıkmıştı. İlaç kullanmıyordu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.