Dolar 32,3736
Euro 34,7899
Altın 2.398,93
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Murat Sancak’tan flaş Trabzonspor sözleri ‘Samet için araya girdiler…’

Murat Sancak’tan flaş Trabzonspor sözleri ‘Samet için araya girdiler…’
11 Şubat 2022 18:02
449
A+
A-

Murat Sancak’tan flaş Trabzonspor sözleri ‘Samet için araya girdiler…’

26 yıl sonra Süper Lig hasretine son veren Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak önemli açıklamalarda bulundu.

Sancak, Samet Akaydın ile ilgili de, “Çin’den Belhanda’ya teklif geldi. Rakamı söylesem dudaklarınız uçuklar. Ama futbolcu gitmek istemezse ne yapacaksın. Hatta şöyle söyleyeyim, Galatasaray’ın yeni yapmış olduğu bir transfer Belhanda’yı aramış. Gel burada tekrar beraber oynayalım demiş.” ifadelerini kullandı.

İşte Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın, Skorer’den Nergis Aşkın’a verdiği samimi röportajın o kısmı:

‘Ucuza verecek oyuncum yok’

“Trabzonsporlu taraftarlardan biraz eleştiri geldi bana. Samet’i istediler bizden. Şimdi Samet yerli bir defa. Onu verdiğin zaman yerli stoper yok. Yabancı alman lazım. İyi bir yabancı stoperin bugünkü fiyatı en az 1.5-2 milyon Euro. Samet’e 3 milyon Euro bonservis verdim. Sonra araya girdiler 2 milyona düştüm şampiyonluk primi istedim 500 bin Euro. 2.5 milyon. Aslında 14 ayda alacağın stopere vereceğin para yani. O gözle bakıldığı zaman zarar oluyor. Bize 2 oyuncu önerdiler. Abdülkadir Parmak ile Yusuf Sarı. İyi oyuncular. İşimize de yarardı. Onları verelim üzerine de 750 bin Euro verelim dediler. Bakıyorsun ikisine 1 senede ödeyeceğimiz para 17 milyon. Zaten alacağın 750 bin Euro 11-12 milyon yapıyor. Siirtli’ye sormuşlar. 2 kere 2 kaç eder diye. Alacak mısın satacak mısın demiş. Matematiği biliyoruz yani. olmadı. Futbolcu gitmek istiyordu, ben de gitmesini istiyordum. Ancak kendisine söyledim. Ben seni ucuz, değersiz göndermem. Değerini verirlerse ancak gidebilirsin. Yoksa bir futbolcu gitmek isterse ben gönderirim ama gitmek istiyor diye kalkıp değerinden ucuza verecek oyuncum yok.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.