Dolar 32,3716
Euro 34,7107
Altın 2.391,03
BİST 10.169,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Avcı’dan futbolculara rehavet uyarısı! İşte o sözler…

Avcı’dan futbolculara rehavet uyarısı! İşte o sözler…
11 Şubat 2022 13:29
247
A+
A-

Sezon başından beri ligde sadece 1 kez yenilen ve haftalardır zirveye ambargo koyan Trabzonspor , Türkiye Kupası’nda da son 8 takım arasına kaldı.

Bir önceki turda Galatasaray ’ı eleyen Denizlispor ’un karşısına tamamen yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Trabzonspor, deplasmanda 2-1 kazanıp çeyrek finale adını yazdırdı. Bordo-Mavililer artık pazar günkü Konyaspor maçına odaklandı. Şampiyonluk yarışındaki en yakın takipçisini Akyazı’da konuk edecek olan Trabzonspor, en önemli virajlardan birini daha kayıpsız geçip, 1 maç eksiği bulunan Konyaspor’la puan farkını 12’ye yükseltmeyi hedefliyor.

‘FİNAL DİYEBİLİRLER’

Teknik direkdör Abdullah Avcı motivasyon turlarına başlarken, “Başkaları final diyebilir ama bizim için öyle değil. Lider biziz, rahat olacağız. Taraftarımızın da müthiş desteğiyle galibiyet için gereken mücadeleyi, aklı ortaya koyacağız. Büyük fedakârlıklar yaparak buralara geldik, aynen devam edeceğiz. Gücümüzü gösterip, kazanma alışkanlığını sürdüreceğiz” sözleriyle takımına seslendi. Hem ligde hem de kupada çifte mutluluk hedefleyen Avcı, müthiş geçen sezonda tarihe geçebilir.

İLK OLACAK

Öyle ki Trabzonspor en son 1983- 1984’te, aynı sezonda Türkiye Kupası’nda ve ligde şampiyonluğa ulaşmıştı. Avcı, 37 sene sonra bu başarıyı göstermek amacında. Bordo- Mavili takımın başına geçtiği günden beri istatistikleri adeta alt-üst eden ve Trabzonspor’un tarihine önemli izler düşen Abdullah Avcı, kariyerindeki ilk Süper Lig ve Türkiye Kupası mutluluğunu bu sene yaşamak istiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.