Dolar 32,2762
Euro 34,9404
Altın 2.444,74
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Marek Hamsik Müjdesi

Marek Hamsik Müjdesi
10 Şubat 2022 16:37
371
A+
A-

Uzun süredir formasından uzak olan Marek Hamsik, Konyaspor maçıyla birlikte yeniden yeşil sahalara dönmesi bekleniyor.

Trabzonspor adına şampiyonluk yolunda önemli maçlardan birisi olan İttifak Holding Konyaspor karşılaşması öncesi sakatlığı bulunan Marek Hamsik’in son durumu merak konusu. Teknik direktör Abdullah Avcı, tecrübeli futbolcuyla ilgili olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda dün oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Denizlispor maçı sonrasında “Hamsik için yarından itibaren cevap verebiliriz” ifadelerini kullandı.

Arka adalesindeki kas ağrısı sürdüğü için Galatasaray ve Kasımpaşa maçında riske edilmeyen Slovak yıldızın, İttifak Holding Konyaspor maçına hazır hale gelebilmesi için çaba sarf ediliyor.

Son karşılaşmalarda oynamadığı için üzgün olan Hamsik’in de Konyaspor maçında sahada olmak istediği belirtiliyor.

Öte yandan Arka alt adalesinde ağrısı bulunan 34 yaşındaki orta saha önceki gün teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme yaparak, sahada olmak istediğini iletti. Son karşılaşmalarda oynamadığı için üzgün olan tecrübeli ismin sağlık ekibinin verdiği bilgilere göre de sakatlığı önemli oranda geçti. Hamsik’in maç gününe kadar tamamen hazır hale geleceği belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.