Dolar 32,3846
Euro 34,7462
Altın 2.398,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Süper Lig maçları nereden canlı yayınlanacak?

Süper Lig maçları nereden canlı yayınlanacak?
9 Şubat 2022 13:53
330
A+
A-

Trabzonspor’un liderlik koltuğuna oturduğu Süper Lig’in 2022 yılındaki yayın ihalesi için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Peki söz konusu ihale yapıldı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

20 Şubat 2022’de Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının yayın ihalesine çıkacak Türkiye Futbol Federasyonu önemli bir karar aldı.

Yıllık 250 milyon dolar gelir beklenen ihale 4 ana paketten oluşacak.

Paket 1 olarak isimlendiren grubun tamamını satın alan kurum, en güçlü tek yayıncı olacak. Ajansspor’un haberine göre, yayın ihalesi 4 ana paketten oluşuyor.

Bu paketlerden Paket 1, A,B,C,D,E ve F olmak üzere 6 adet alt paketi barındırıyor.

Firmalar Paket 1’in tamamına olduğu gibi bu paketin içindeki her bir alt pakete de ayrı teklif sunabilecek. Ancak Paket 1’in tamamını alan, bir nevi eskiden olduğu gibi en güçlü tek yayıncı olacak.

Süper Lig yayın ihalesi belli oldu mu?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Özdemir, 14 Şubat’ta son tekliflerin verileceği naklen yayın ihalesi için 8 yayıncının ihale dosyası aldığını açıkladı

TFF Başkanı Nihat Özdemir, sponsorluk anlaşması imza töreninde yayın ihalesine yönelik önemli bilgiler verdi.

Özdemir, “Yayın hakları ihalesi için son teklifleri 14 Şubat’ta alacağız. 8 yayıncı ihale dosyası almış durumda. Şu anda yayın haklarına ilginin iyi bir seviyede olduğunu söyleyebilirim. İyi bir yarışma olacak. Kazanan tarafla da önümüzdeki yıldan itibaren 3 ya da 5 yıllık bir anlaşma imzalayacağız.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.