Dolar 32,3444
Euro 34,9115
Altın 2.394,01
BİST 10.206,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Trabzon’da film sahnelerini aratmayan olay! Ne aracım Trabzon’da mı?

Trabzon’da film sahnelerini aratmayan olay! Ne aracım Trabzon’da mı?
7 Şubat 2022 17:53
353
A+
A-

Babasından habersiz kaçırdığı otomobil ile gizlice Adapazarı’ndan Trabzon’a gelerek Trabzonspor maçını izlemek için Akyazı Stadlumu’na giden genç, gelen telefonla büyük şok yaşadı.

Trabzon’da Kasımpaşa galibiyetinin yaşandığı gün meydana gelen ilginç tesadüfler zinciri bir baba ile oğlun az kalsın arasını feci şekilde açacaktı. Neyse ki Trabzonspor galibiyeti tüm sinirleri ve gerginliği ortadan kaldırdı.

BABADAN GİZLİCE ARACI ALIP TRABZON’A GELDİ

Olay 5 Şubat Cumartesi Günü Trabzon şehir merkezinde meydana geldi. 54 HK *61 plakalı babasına ait aracı Adapazarı’ndaki evlerinin önünden habersizce alarak Trabzon’a gelen koyu Trabzonspyor taraftarı Emrah Çakmak, aracını meydanda bir otoparka çekerek, Meydan civarında ülkenin dört bir yanından gelen taraftarların arasına karışıp tezahüratlar yaptı.

Maç saati geldiğinde ise aracını otoparktan alarak Akyazı Stadyumu’na gitti.

OTOPARKÇI TELEFONUNU UNUTUNCA OLANLAR OLDU

Bu arada otoparkta aracını getiren işletmeci de cep telefonunu kaybetti. En son çektiği aracın plakasına kamera kayıtlarından bakan otopark işletmecisi aracın plakası üzerinden sahibinin iletişim bilgisine ulaşarak telefon açtı ve işte o an olanlar oldu.

ARACIN SAHİBİ BABAYA ULAŞTILAR

Çünkü aracın gerçek sahibi yani üzerine kayıtlı olan kişi Emrah Çakmak’ın babası Orhan Çakmak’tı. Aracının Trabzon’da olduğunu duyan baba telefonda şaşkınlığını gizleyemedi ve oğlunun aracı alıp Trabzonspor maçına kaçtığını anladı.

BABA KÜPLERE BİNDİ

Oğlunun telefon numarasını otopark işletmecisine veren öfkeli baba telefondaki kişiye sinirini belli etmese de aracının kendinden habersiz Adapazarı’ndan Trabzon’a götürülmesine bayağı hiddetlendi.

OTOPARKÇI STADA GELİP ARAMAYA BAŞLADI

Bu arada otopark işletmecisi, öfkeli babanın Trabzonspor maçına kaçan oğlunu aramaya koyuldu. Kaybolan cep telefonunun o araçta olduğunu tahmin eden otopark işletmecisi babasından aldığı numara ile oğlu Akyazı Stadyumu’ndaki Emrah Çakmak’ı aradı.

EMRAH’A ŞOK ÜSTÜNE ŞOK

Emrah Çakmak telefonu açtı ve otopark işletmecisine telefon numaramı kimden aldınız diye sordu.

Aldığı cevap karşısında ise adeta yıkıldı. Çünkü otopark işletmecisi telefon numarasını aracını Adapazarı’nda zanneden babasından aldığı söyledi.

Bu cevap karşısında şok olan Trabzonspor taraftarı Emrah Çakmak ‘Abi sen beni fena bitirdin, babamın haberi yok biz arkadaşlarla arabayı evin önünden babamdan habersiz alıp Trabzonspor maçına kaçtık, fena patladık‘ dedi.

TELEFON MEĞERSE BAŞKA ARAÇTAYMIŞ

İşin acı tarafı ise kaybolan cep telefonu başka araçta bulunmuştu.

Otopark işletmecisi sebep olduğu tatsızlık nedeniyle Emrah Çakmak’tan özür dileyerek hatasını telafi için gereken tüm yardımı yapacağını iletti.

BABA GALİBİYET SONRASI YUMUŞADI

Maç sonrası Adapazarı’na dönen Emrah Çakmak babasından büyük bir fırça yiyeceğini zannediyordu fakat babası “Trabzonspor yendi ya sıkıntı yok” diyerek oğlunu affetti ve aslen Gümüşhaneli olan fanatik Trabzonsporlu baba ve oğlu Trabzonspor formaları ile fotoğraf çekilip Trabzon’a gönderdi. Trabzonspor galibiyeti baba oğul arasındaki bir facianın da önüne geçmiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.