Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Trabzonspor Aral Şimşir için yeni teklifini sunacak!

Trabzonspor Aral Şimşir için yeni teklifini sunacak!
5 Şubat 2022 11:49
308
A+
A-

Trabzonspor’dan geleceğe yatırım adına transferler sürüyor. Bordo-mavililer bir süredir görüşme halinde olduğu 19 yaşındaki kanat oyuncusu Aral Şimşir için Midtjylland ile yeniden görüşecek. Teklif 2 milyon euro’ya yükseltilecek. İşte son detaylar…

Süper Lig’in açık ara lideri olan Trabzonspor sezon başında olduğu gibi devre arasının da transfer şampiyonu oldu. Kouassi, Visca, Puchacz, Yusuf Erdoğan, Enis Destan, Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen’i renklerine bağlayan Fırtına, Aral Şimşir için son bir girişim yapacak.

Fotomaç’ın derlediği habere göre Midtjylland ile aylardır görüşme halinde olan yönetim, Danimarka ekibine bonservis bedeli olarak 2 milyon euro civarı bir rakam vermeyi ve bunu taksitler halinde ödemeyi önerecek. Gecikme halinde ciddi faiz isteyen Midtjylland, bu talebinde geri adım attı.

YERLİ STATÜSTÜNDE

Esas mevkisi sağ ve sol kanat olan Aral, forvette de görev yapabiliyor. 19 yaşındaki futbolcu, Milli Takım tercihini de Türkiye’den yana kullanacağı için yerli statüsünde forma giyecek. Aral, bu sezon toplamda çıktığı 13 resmi maçta dokuz kez rakip fileleri havalandırdı ve iki asist yaptı.

HIZLI VE TEKNİK

Şimşir bu sezon UEFA Gençlik Ligi’nde Midtjylland ile Trabzonspor’un U19 takımlarının karşılaştığı her iki maçta da 90 dakika görev yapmıştı. Özellikle 2 Kasım’da Trabzon’da oynanan maçta Aral; hızı, top tekniği, güçlü fiziği ve attığı çalımlarla hayran bırakmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.