Dolar 32,4584
Euro 34,6503
Altın 2.392,51
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















AVRUPA BİRLİĞİ’NİN DESTEKLEMİŞ OLDUĞU SİVİL TOPLUM DİYALOĞU PROGRAMI VI GÜÇLÜ KADINLAR İÇİN SİVİL TOPLUM DİYALOĞU PROJESİ ULUSLARARASI KOORDİNASYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

AVRUPA BİRLİĞİ’NİN DESTEKLEMİŞ OLDUĞU  SİVİL TOPLUM DİYALOĞU PROGRAMI VI  GÜÇLÜ KADINLAR İÇİN SİVİL TOPLUM DİYALOĞU PROJESİ  ULUSLARARASI KOORDİNASYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.
4 Şubat 2022 05:21
336
A+
A-

Kırsal Bölgelerdeki Kadın Hareketi Derneği-BİZ DE VARİZ (Türkiye), Gender Studies, o.p.s.(Çek Cumhuriyeti), Estonian Disabled Women’s Association (Estonya) ve Lithuanian Women’s Society (Litvanya) ile ortak yürüttüğümüz ve Avrupa Birliği’nin desteklemiş olduğu Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu Projesi’nin Çek Cumhuriyeti, Estonya ve Litvanya’da yapılacak ortak çalışmalar hakkında kapsamlı bir değerlendirmesi yapılmıştır.

 

Eston, Litvan ve Türk katılımcılar Mart 2022 ayı içerisinde Çek Cumhuriyeti’nin başkentinde Prag’da birinci ortak çalışmayı gerçekleştirecektir. Bu çalışma 5 gün sürecektir. Çalışmanın birinci ve ikinci gününde Prag Belediyesi’ndeki kadın dostu kent uygulaması yerinde incelemesi yapılacaktır. Çalışmanın üçüncü gününde Türkiye’nin AB üyelik süreci hakkında 20 çek STK temsilcisine konferans verilecektir. Çalışmanın dördüncü günün de Prag’daki hak temelli faaliyet gösteren örnek STK’lara ziyaretler yapılacaktır.

 

Eston, Litvan ve Türk katılımcılar Nisan 2022 ayı içerisinde Estonya’nın başkentinde Tallinn’de ikinci ortak çalışmayı gerçekleştirecektir. Bu çalışma 5 gün sürecektir. Çalışmanın birinci, ikinci ve üçüncü gününde engelli kadın konulu yuvarlak masa toplantıları ve workshop organizasyonları gerçekleştirilecektir. Çalışmanın dördüncü günün de Tallinn’deki kadın STK temsilcilerine ziyaretler yapılacaktır. Çalışmanın beşinci gününde Türkiye’nin AB üyelik süreci hakkında kadın konulu 20 STK temsilcisine konferans verilecektir.

 

Eston, Litvan ve Türk katılımcılar Mayın 2022 ayı içerisinde Litvanya’nın başkenti Vilniüs’de üçüncü ortak çalışmayı gerçekleştirecektir. Bu çalışma 4 gün sürecektir. Çalışmanın birinci, ve ikinci gününde Litvan kadın STK’larının hak temelli faaliyetlerini nasıl gerçekleştirdikleri konulu workshop organizasyonları gerçekleştirilecektir. Çalışmanın üçüncü günün de Vilniüs’deki kadın STK’larına ziyaretler yapılacaktır. Çalışmanın dördüncü gününde Türkiye’nin AB üyelik süreci hakkında kadın konulu 20 Litvan STK temsilcisine konferans verilece

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.