Dolar 32,2390
Euro 34,7982
Altın 2.422,83
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Trabzonspor’un 11 kupalı golcüsünden Cornelius yorumu geldi!

Trabzonspor’un 11 kupalı golcüsünden Cornelius yorumu geldi!
3 Şubat 2022 12:52
353
A+
A-

Trabzonspor’un efsane golcüsü Tuncay Soyak, Cornelius’u yorumladı: “Trabzonspor’un klasik forvet geleneğine tamamen uyan bir isim. Kafa vuruşları çok iyi. Daha çok orta yapılmalı.”

Bu sezon 11 gol ve 2 asistle Trabzonspor’un açık ara liderliğinde söz sahibi isimlerden biri olan santrfor Cornelius’a övgüler devam ediyor.

Bordo-mavili takımın formasını 8 sezon giyip 4 şampiyonluk, 5 Cumhurbaşkanlığı, 2 Türkiye, 2 Başbakanlık Kupası kazanan Tuncay Soyak, Danimarkalı golcü için, “Beklentilerin üzerinde fayda sağlayan, iyi bir golcü.” yorumu yaptı

Soyak, Cornelius’un son vuruş isabet yüzdesinin inanılmaz derecede yüksek olduğuna dikkat çekerek şu değerlendirmede bulundu:

“Gol vuruşunun çok yetenekli olması şu anlama geliyor; yeter ki onu ceza sahası içinde daha fazla topla buluşturun. Özellikle kenar ortaları ne kadar artarsa, Cornelius’un katkısı ve attığı gol daha da artacaktır. ”

NECMİ PEREKLİ VE BENİM GİBİ

“Cornelius oyun görüşü çok iyi, Trabzonspor’un klasik santrfor geleneğine tamamen uyan bir isim. Yani Necmi Perekli, Hüseyin Tok, Cengiz Akçay, ben, Levent Erköse, Hamdi Aslan ve Fatih Tekke gibi pivot santrfor ve kafa vuruşları iyi olan bir isim.” (Akşam)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.