Dolar 32,3804
Euro 34,7367
Altın 2.400,13
BİST 10.168,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Uğurcan Çakır’ın eşi ilk kez anlattı ‘Fenerbahçe maçında…’

Uğurcan Çakır’ın eşi ilk kez anlattı ‘Fenerbahçe maçında…’
2 Şubat 2022 14:55
372
A+
A-

A Milli Takımımızın ve Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, gösterdiği performansla bu sezon da adından söz ettiriyor.

Bordo-mavili takımın liderlik koltuğunda oturmasında büyük pay sahibi olan deneyimli kaleciyi, eşi Kübra Çakır, Sabah Gazetesi’ne anlattı. Çakır; tanışma hikayelerini, Uğurcan’ın ev hallerini ve onu ilk kez nerede gördüğünü Yunus Emre Sel’e anlattı.

Yaptığı kurtarışlarla Türkiye’nin en iyi kalecisi unvanını taşıyan, Trabzonspor’un liderlik koltuğunda oturmasında büyük payın sahibi olan Uğurcan Çakır, taraftarın gönlünde taht kurmuş durumda. Yeşil sahada hep hırslı ve dik duruşuyla görmeye alıştığımız başarılı file bekçisinin farklı yönlerini eşi Kübra Çakır anlattı. İşte Kübra Hanım’ın ağzından tanışma hikâyeleri, Uğurcan’ın ev hali ve oğulları Kuzey ile ilişkileri…

EVLENME TEKLİFİ ÇOK ROMANTİKTİ

Uğurcan evde daha sessiz ve sakin bir yapıya sahip. Yemek konusunda bana çok yardımcı olur ve yemek yapmayı çok sever diyebilirim. Onun dışında da oyun oynamayı çok seviyor. Ben de o oyun oynarken oğlumuz Kuzey ile ilgileniyorum.

Uğurcan bir akşam beni yemeğe çıkardı. Otel gibi bir yer tutmuş. Yollara kalpler, havai fişekler falan hazırlamış. Evlenme teklif etti, beni gerçekten etkilemişti.
Uğurcan aslında romantiktir. Çok fazla konuşup anlatmasa da yaptıklarıyla bunu fazlasıyla hissettirir karşısındakineTATİLE GELDİĞİMDE BENİ GÖRMÜŞ VE BEĞENMİŞ

İsviçre Zürih doğumluyum, ailem Gümüşhaneli. 2015’te tatil için Trabzon’a gelmiştik. O gün gezmek için gittiğimiz Forum AVM’de Uğurcan beni görmüş ve beğenmiş. Sonra sosyal medya aracılığıyla tanışma fırsatımız oldu ve o günden beri beraberiz. Bizimki ilk görüşte aşk. Uğurcan’ı ilk bir Fenerbahçe maçında izledim. Çok heyecanlanmıştım onun için ama şükürler olsun çok iyi bir maç çıkardı.

Vakit bulduğumuzda yürüyüş yapıp kahve içmeyi severiz, onun dışında da oğlumuz Kuzey ile birlikte vakit geçiriyoruz.

KUZEY’İN KALECİ OLMASINI İSTEMEM

Kuzey doğmadan önce evde biraz daha sakin bir ortam vardı. Biz de genelde dinlenerek vakit geçiriyorduk ama Kuzey doğduktan sonra evde sürekli hareket halindeyiz.
Ben Kuzey’in kaleci olmasını istemem. Kaleci stresi çok farklı oluyor. Hatası olsun veya olmasın gol yediği zaman çok üzülüyorum. Ama eğer futbolcu olmak isterse tabii ki destek oluruz.

YALNIZLIĞA ZOR ALIŞTIM

Evliliğimizin ilk aylarında biraz zor dönemler geçirdim diyebilirim. Uğurcan’ın sürekli seyahat yapmak zorunda olması ve benim yalnız kalmam gerçekten zorlayıcıydı. Diğer yandan başka bir ülkeye alışmak ve bunu tek başına yapmak gerçekten zorlayıcıydı diyebilirim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.