Dolar 32,3608
Euro 34,7936
Altın 2.400,13
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere şehrimize teşrif etmiş ve Trabzon Meydanında, muhteşem bir kalabalık ile toplanan, halkımıza hitap etmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere şehrimize teşrif etmiş ve Trabzon Meydanında, muhteşem bir kalabalık ile toplanan, halkımıza hitap etmiştir.
2 Şubat 2022 20:23
227
A+
A-

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere şehrimize teşrif etmiş ve Trabzon Meydanında, muhteşem bir kalabalık ile toplanan, halkımıza hitap etmiştir.

Cumhurbaşkanımızın konuşması esnasında küçük yaşta bir çocuğun ısrarlı haykırışı dolayısıyla, Cumhurbaşkanımız çocuğu kürsüye aldırmıştır. Cumhurbaşkanımızın her zaman ki doğal, samimi tavrı ve çocuklara karşı olan sevgi ve duygusal yakınlığı sebebiyle, çocuğun bu haykırışına duyarsız kalmamıştır.

Her durumdan kara bir propaganda çıkarmakta mahir olan CHP, bu durumunda üstüne atlamış, sanki planlı bir şekilde çocuğun oraya çıkarıldığı yalanı ile kamuoyunu yanlış yönlendirme ve yeni bir algı oluşturma çabasına girmiştir. Genel başkanlarının yalan tezviratlarına bir yenisini daha eklemişlerdir.

Biz her zaman” Siyasetin Limanı Ahlaktır” diyerek yola çıktık. Her platformda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gençlere ahlak, fazilet, hürmet, sevgi ve saygıyı telkin ettik.

Cumhuriyet Halk Partisi yönetici ve Milletvekilleri gibi eli taş tutanları değil, kalem tutanları savunduk. Teknofest gençliği dedik. Milli Şuur dedik.

CHP ve ruh ikizi HDP çocukların ellerine bomba verip, taş verip, devletin polisine, askerine, kurumlarına saldırtırken, CHP Yöneticilerinden ve milletvekillerinden bir kınama duydunuz mu?

İstanbul İl Başkanları Sayın Cumhurbaşkanımıza hitaben“Ben kindar bir çocuk yetiştiriyorum” derken kınayan bir CHP’li yönetici gördünüz mü? Sedef Kabaş adlı sözde gazeteci Cumhurbaşkanımıza ve makamına en galiz hakaretleri yaparken kınayan gördünüz mü?

Rüzgâr eken fırtına biçer. Yalanı, iftirayı, hakareti kendisi için meşru görenlerin bugün şikâyet etme hakları yoktur.

Tamamen irticalen gelişen çocuğun konuşmasındaki ifadeler, aslında toplumu bu hale getiren CHP siyasetinin ta kendisidir. Ne acıdır ki “İstediğini söyleyen istemediklerini duyar” sözü tecelli etmiştir.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Ramazan ayının müjdecisi olan Regaip Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Balta mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ile taçlanan, ramazanla bayrama dönüşen mübarek üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “Regaip” bir şeyi istemek, arzulamak, ona karşı meyletmek ve onu elde etmek için çaba sarf etmek anlamına geliyor. Regaip Kandilinin adından da anlaşılacağı gibi Allah-u Teâlâ’nın kullarına birçok lütuf ve ihsanda bulunduğu, ibadetlerine çok sevap verdiği, kıymeti ve değeri büyük, rağbet edilmesi gereken bir mağfiret ve rahmet gecesidir. Bu gibi mübarek gün ve gecelerin değerlendirilebildiği sürece, güzel amellerle içi doldurduğu, yanlışların farkına varılıp doğru istikamete yönel indiği ölçüde kişi için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. Temennim, milletçe birbirimize olan muhabbetimizin, yardımlaşma, dayanışma hissiyatımızın en güzel şekilde yaşanacağına inandığımız bu günlerin, huzur ve afiyetimizi daha da güçlendirmesidir. Rabbim bu bereketli gün ve geceyi hepimize mübarek kılsın. Bu mübarek gecenin başta salgın hastalık olmak üzere dertlere derman, hastalara şifâ ve tüm insanlığa barış huzur getirmesini diliyorum. Üç aylara ulaşmanın hazzı ile mübarek Regaip Kandilini kutlar, Trabzonlu hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesil

 

Muhammet BALTA

AK Parti Trabzon Milletvekili

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.