Dolar 32,3779
Euro 34,7436
Altın 2.430,50
BİST 10.019,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Önder Karavelli’den Trabzonspor açıklaması!

Önder Karavelli’den Trabzonspor açıklaması!
30 Ocak 2022 18:36
421
A+
A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Teknik direktör konularının yanında konuşulmasının kendisini rahatsız etmediğini söyleyen Karaveli, “Ben her zaman camia için ne yapabilirim diye düşünüyorum. Çok kariyerli isimler konuşuluyor. Ben her uyandığımda günü en doğru şekilde geçirmeye çalışıyorum” dedi. İlk çıktığı Kayserispor maçında da çok özel bir durum yaşadığına dikkat çeken Karaveli, “Bu sorumluluk bana verildiğinde benim için kıymetliydi. Türkiye’de çok fazla gerçekleşmeyen bir durumdur. Kulübün içindeki yardımcı antrenörlerle süreç devam eder. Beşiktaş gibi büyük bir camia U19 antrenörüne güvendi. 3 günlüğüneydi ama 52 gün oldu. O gün kazanacağımıza dair büyük bir his vardı. Oyuncuların gösterdiği pozitif enerji de sahada maçın kazanılmasını sağladı” diyerek devam etti.

TRABZONSPOR…

Lider Trabzonspor’un şu ana kadar iyi gittiğini söyleyen Karaveli, “Beşiktaş’ın daha az puan almasına sebep konulardan birisi Şampiyonlar Ligi macerası oldu. Hem deplasmandaki oyunları hem de İstanbul’daki maçların tamamını izledim, çok sert ve yüksek tempolu maçlar oynandı. Kritik oyuncuların kritik anlarda sakatlanması ve tam istenilen kadrolarla lig maçlarına çıkılamaması puan kayıplarına neden oldu. Bu yüzden de en yukarıdaki rakibin form olarak gerisinde kalındı. Özellikle ligdeki maçların birçoğunda Beşiktaş kazanan oyunu oynadı” diyerek devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.