Dolar 32,2963
Euro 34,9942
Altın 2.454,19
BİST 10.163,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Trabzonspor yeni ürünlerini Trabzon’da tanıttı

Trabzonspor yeni ürünlerini Trabzon’da tanıttı
21 Ocak 2022 17:42
296
A+
A-

Trabzon’da bir otelde düzenlenen defile ile TS CLUB yaz koleksiyonu tanıtıldı.

Bordo- mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, geniş bir yelpazede ürünlerinin yer aldığı TS CLUB 2022 yılı yaz koleksiyonu ürünlerinin defile ile tanıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, kadın, erkek, çocuk, bebek ve aksesuar kategorilerinde özgün tasarımlarla hazırlanan 250 parça ürünün, iki saat süren defile ile TS CLUB bayilerine tanıtıldığı ifade edildi.

Defilenin oldukça güzel ve verimli geçtiğini belirten Mağazacılık Faaliyetleri Direktörü Özlem Durgun, “Bu sezon futbol A takımımızın başarısından aldığımız ilham ve motivasyonla bizler de TS CLUB olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Taraftarlarımızın çok seveceği, her alanda beklentilerini karşılayacak bir koleksiyon hazırladık. Defile ile birlikte katılımcılara koleksiyon hakkında bilgi verdik. Devamında siparişlerimizi aldık. Her zaman yanımızda olan değerli taraftarlarımızın da koleksiyonumuza büyük ilgi göstereceğine yürekten inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıntıların hakim olduğu yaratıcı tasarımlarla hazırlanan TS CLUB 2022 Yaz Koleksiyonu yakında TS CLUB mağazalarındaki yer alacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.