Dolar 32,3444
Euro 34,9115
Altın 2.394,01
BİST 10.206,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Akçaaba’ta ‘Genciz, Biz Geleceğiz’ adlı konferans düzenlendi

Akçaaba’ta ‘Genciz, Biz Geleceğiz’ adlı konferans düzenlendi
17 Ocak 2022 16:52
325
A+
A-

Akçaabat Belediyesi tarafından Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olduğu ‘Genciz, Biz Geleceğiz’ adlı konferans düzenlendi.

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen konferansa Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Akçaabat Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlginin yoğun olduğu konferansta konuşan Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim, ebeveynler ve çocuklar arasındaki ilişkilerin kuvvetlenmesi için önemli detaylara yer verdi. ‘Çocuklar, ebeveynlerin aynasıdır.” Diyen Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim, “Çocuklarımız en kıymetlilerimizdir. Kalbiyle düşünen yüreğiyle konuşan çocuklar yetiştirmeliyiz. Bunun için ebeveynler ilk önce gerekli bilgi ve donanıma sahip olmalıdır. Sadece çocuklarımızla değil tüm çevremizle etkili ve doğru iletişim kurmalıyız. Bizler kalbimizle insanız, yüreğimizle genciz. Kocaman yüreklere sahip, iyilik yapmayı hayat prensibi haline getirmiş, yaşamı sorgulamayı bilen, daima iyiliğe ve güzel olana ulaşma gayretinde bulunan bireyler bizim en büyük varlığımızdır. Allah’ı bilen dinini tanıyan ve sorumluluğunun farkında olan gençler yetiştirebilmemizi temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim konferansın ardından seyircilerin sorularını cevapladı. Konuşmaların ardından Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.