Dolar 32,4993
Euro 34,8567
Altın 2.441,37
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Trabzonspor sevgisi ile gündem oldu! Başkan Ahmet Metin Genç kayıtsız kalmadı

Trabzonspor sevgisi ile gündem oldu! Başkan Ahmet Metin Genç kayıtsız kalmadı
12 Ocak 2022 17:56
349
A+
A-

Giresun’da yaşayan Trabzonspor taraftarının bordo mavili takıma olan sevgisi sosyal medyanın gündemine yerleşmişti.

Rakipleri ile arasındaki puan farkını iyice açan Trabzonspor’un renklerine gönül vermiş bordo mavi yüreklilerden Giresunlu Ömür Kara’nın paylaşmış olduğu video sosyal medyada viral oldu.

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen videoda Ömür Kara, “Her şeyimi Trabzonspor’a bağışlayacağım.” ifadelerini kullandı ve o anlar Trabzonspor camiası tarafından ilgi ile karşılandı.

Sosyal medyada yayınlanan videoyu izleyen Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Eynesil’de yaşayan Ömür Kara’ya ulaşarak Trabzonspor forması gönderdi.

BAŞKAN GENÇ: ”KAYISIZ KALAMAZDIM”

Video ile alakalı duygularını dile getiren Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Nerede bir Trabzonsporlu varsa benim için çok önemli. Kardeşimizin videosunu izledim. ‘Her şeyimi Trabzonspor’a bağışlayacağım’ dediği an kayıtsız kalamazdım. Çam sakızı çoban armağanı bir hediye göndermek istedim.” ifadelerini kullandı.

ÖMÜR KARA ”PAHA BİÇİLEMEZ BİR HEDİYE OLDU”

Formayı teslim alan Ömür Kara ise açıklamasında Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ederek ”Bana bu formayı gönderen Ahmet Metin Genç başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bana en güzel hediye buydu ve gerçekten çok güzel düşündü. Benim için paha biçilmez bir hediye oldu. İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Bu kadar puan farkı attık inşallah özlemimiz hasretimiz sona erecek. Her sene mayıs ayı gelmesin isterdim çünkü diğer takımlar şampiyon oluyordu ama ilk kez böyle bir duygu içerisindeyim. İnşallah şampiyon olacağız’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.