Dolar 32,4584
Euro 34,6503
Altın 2.392,51
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Trabzonspor’da rota belirlendi! İşte stoper adayları

Trabzonspor’da rota belirlendi! İşte stoper adayları
10 Ocak 2022 12:14
287
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de en yakın rakibinin 10 puan önünde yer alan Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi.

Edgar’ın sezonu kapatmasının ardından ilk olarak Kaan Ayhan için düğmeye basan Trabzonspor, Sassuolo kulübüne kiralama teklifinde bulunmuştu. Ancak İtalyanlar kesinlikle milli stoperi kiralamayı düşünmediklerini söylemiş, bonservis olarak da kapıyı 8 milyon euro’dan açmışlardı.

Bunun üzerine bordo-mavililer rotasını yabancı stopere kırdı. Fırtına Samuel Gigot ve Carlos Salcedo defterini yeniden açtı. Her ikisinin de kulüpleriyle 6 aylık kontratları var. Fakat yüksek potansiyelli oyuncular oldukları için pek çok talibi bulunuyor. Spartak Moskova takımında forması giyen 28 yaşındaki Fransız savunmacı Gigot, bu sezon 24 resmi maçta oynadı.

TIGRES İLE DEVAM ETMEYECEK

Salcedo ise Türkiye’de sadece Trabzonspor’un değil, Galatasaray’ın da daha önce gündemine gelmişti. Gigot gibi 28 yaşında olan Meksikalı stoper, 2019’da Frankfurt’tan 8.8 milyon euro karşılığında Tigres’e gitti.

Kulübüyle yeni kontrat yapmayan ve Tigres’in de 6 ay sözleşmesi kaldığı için satmayı düşündüğü Salcedo, 1.88 boyunda ve 15 maçta forma giydi. Tecrübeli savunmacı, Meksika Milli Takımı’nda da 48 kez görev yaptı.

Salcedo, kendisine Trabzon’u soran bir sosyal medya kullanıcısına, “Göreceğiz” cevabını vermişti. Bordo-mavili kurmayların iki futbolcu için de temaslarını sürdürdüğü ve kısa sürede sonuç almak istediği belirtildi. (Fotomaç)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.