Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Trabzon’a geliyor

Trabzon’a geliyor
9 Ocak 2022 14:58
325
A+
A-

Süper Lig’in lideri Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.Bu noktada Union Berlin’den Tymoteusz Puchacz ile anlaşmaya varan bordo mavililer genç sol beki bugün Trabzon’a getiriyor.

Bu akşam saat 19.35 uçağı ile İstanbul’dan Trabzon’a gelecek olan Puchacz’ı Trabzon Havalimanı’nda taraftarlar karşılayacak.

TYMOTEUSZ PUCHACZ KİMDİR?

Trabzonspor’un kadrosuna katmak üzere olduğu Tymoteusz Puchacz 23 Ocak 1999’da Polonya’nın Sulechow kasabasında dünyaya geldi.

TYMOTEUSZ PUCHACZ’IN KARİYERİ

22 yaşındaki 1,80 boyundaki sol bek futbola ülkesinin Pogon Swiebodzin takımında başladıktan sonra 2013’te Lech Poznan’ın altyapısına katıldı. 2017’de burada profesyonel olduktan sonra 2018’in ocak ayında Sosnowiec’e kiralık olarak gitti. Sezonu burada tamamladıktan sonra takımına geri dönen Tymoteusz Puchacz bu kez Katowice’ye kiralandı.  Sezonu burada tamamladıktan sonra tekrar Lech Poznan’a dönen yetenekli futbolcu 1 Temmuz 2021’de ilk kez yurt dışına çıkarak Alman Bundesliga ekibi Union Berlin’e 2.5 Milyon Euro’ya transfer oldu.

Puchacz ayrıca ülkesinin milli takım havuzundaki önemli isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Alt yaş kategorilerinin tamamında oynayan futbolcu, 1 Haziran 2021’den itibaren A Takım’da da şans bulmaya başladı ve şuana kadar 10 kez forma giydi.

TYMOTEUSZ PUCHACZ’IN İSTATİSTİKLERİ

Polonyalı sol bek 2021-22 sezonunun başında Alman ekibi Union Berlin’e imza atarken ligde hiç şans bulamadı. Konferans Ligi ve Elemeleri’nde 7 maçta forma giyip 2 asist yaptı.

Puchacz bugüne kadar ise toplamda 194 maça çıkarken 18 gol 16 asist yaptı.

TYMOTEUSZ PUCHACZ’IN ÖZELLİKLERİ

Yetenekli futbolcu hücumcu bir sol bek olarak öne çıkıyor. Sık sık hücuma destek vermesiyle bilinen Polonyalı’nın, savunma anlamında eksikleri bulunuyor. Yerden pas oyununda etkili olan futbolcu savunmadan topla çıkışlar konusunda oldukça etkili. Fiziksel gücünü de kullanabilen Puchacz mücadeleci yapısıyla da biliniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.