Dolar 32,2189
Euro 35,0249
Altın 2.497,87
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 21°C




















Vişça’ın Nwakaeme heyecanı kameralarda!

Vişça’ın Nwakaeme heyecanı kameralarda!
7 Ocak 2022 22:49
319
A+
A-

Trabzonspor’un yeni transferi Edin Vişça Yeni Malatyaspor mücadelesini locadan menajerleriyle birlikte takip etti.

Trabzonspor’un uzun uğraşlar sonrası kadrosuna kattığı Edin Vişça, bordo mavililerin kendi evinde konuk ettiği Yeni Malatyaspor maçını locadan takip etti.

Menajerleriyle birlikte locadan karşılaşmayı takip eden Vişça’nın heyecanlı anları kameralara yansıdı.

İlk yarının son dakikalarında Nwakaeme’nin çalımlarına heyecanlanan Vişça takım arkadaşına alkışla destek verdi.

Trabzonspor Başkano Ahmet Ağaoğlu ile bugün sözleşme imzalayan Vişça, forma giyememesi üzerine, ”Ben de bugün akşam oynamak istiyorum ama maalesef oynayamıyorum kurallar öyle. Bu sene şampiyon olmak hedef değil. Ben önceden de dedim, birkaç sene Türkiye’nin başrolünü oynamak istiyoruz. Öyle bir camia ve taraftar var, hak ediyorlar. İstekli ve motive geldim. Tekrar bunu altını çiziyorum, iki-üç sene Türkiye’nin başrolünü oynamak istiyoruz. Herkese hayırlı olmasını diliyorum”‘ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.