Dolar 32,2316
Euro 35,0363
Altın 2.488,71
BİST 10.625,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Göksel Gümüşdağ ”Edin Visca bizden izin istedi”

Göksel Gümüşdağ ”Edin Visca bizden izin istedi”
5 Ocak 2022 16:56
394
A+
A-

Trabzonspor, Edin Visca transferini açıkladı.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ ”VİSCA BİZDEN İZİN İSTEDİ”

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ”Biz yaklaşık 2 aydır Ahmet başkan ile görüşüyoruz. Ahmet başkan çok daha istekli ve arzuluydu. Visca noktasında. Görüşmeleri yaklaşık 2 aydır sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün nihai görüşmeyi tamamladık. Ben Ahmet Başkana teşekkür ediyorum. Seviyeli ve güzel süreç yaşadık. Başakşehir bir şirket. Bende buranın sürdürülebilir kılmak için menfaatleri öne koymakla birlikte bu transferin gerçekleşmesinde oldukça fazla etken vardı. Benim Başkan Yardımcı Ömer Ayvacıoğlu olmak üzere Abdullah Avcı, Edin Visca’nın öğretmeni hocası… Dolayasıyla bunlarda Trabzon’a gidiş yolunda pozitif, Trabzon lehine etkenlerdi. Visca’ya da sorduğumuzda o da kendisinin bu yönde yardımcı olursanız sevinirim dedi. Bende bu noktada Visca ile ilgili nihai kararı vermiş olduk. Visca sadece bu sene istenmedi. Gerek yurt içi ve yurt dışından 6 – 7 senedir ligin asist krallığı, gol kralılığı istikrarı noktasında önde olmuş futbolcu. Buraya çok şeyler verdi. Bizim bu kulübün adeta bir sembolü. Sembollerinden biri. Ona bu kulübe verdiği yaşattığı, yapığı bütün emekler için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Başakşehir’de 11 yıl bu formayı onurla taşıdı. Şimdi inanıyorum gideceği camiaya kat kat başarılar sağlayacaktır. Biz ondan şampiyonluklar, kupa finalleri, Avrupa Şampiyonalar Ligi, 16 hepsini yaşadık. Bunların en önemli başarılı unsuru birisi Edin Visca’dır. 2 ayda başkan ile 20 – 25 sefer bir araya geldik. 2 aydır Trabzon çok istekliydi. Başkan çok arzuluydu.” ifadelerini kullandı.

Edin Visca’dan imza sonrası ilk sözler! ‘Şampiyonluk yaşamak istiyorum’

Edin Visca’dan ilk açıklama geldi.

Trazonspor’un yeni transferi Edin Visca açıklamalarda bulundu.

Visca yaptığı açıklamada  “Bildiğiniz gibi 10 seneden sonra bugüne geldik. Çok heyecanlıyım. Sayın başkana benim baba gibi.. Öncelikle ona çok teşekkür ediyorum. Bana izin verdi, müsade etti. Uzun zaman konuştuk, oturduk, çok teklif vardı. Yıllardır o kadar isteyen o kadar kulüp ve camie olmadı. 4 sene önce başladı, bugün gerçekleşti. Başkan izin verdi, çok teşekkür ediyorum. Ahmet Başkana, bu transfer gerçekleştiği için çok teşekkür ediyorum. Heyecanlıyım ama diğer tarafta çok mutluyum. Çok metineyim. Çok istekli gideceğim. Beni tanıyorsunuz, her sezon yeni hedef koyuyorum kendime. Şimdi taraftarla, büyük camiada tekrar şampiyonluk yaşamak istiyorum. Şampiyonalar liginde oynamak istiyorum. Hocamız benim öğretmenim, herkes biliyor. Tek şampiyonluk bu sene değil, 2 – 3 sene Türkiye futbolun en önemli rotaya oynayacağız. Ben öyle düşünüyorum ve bu amaçla gideceğim. Başkana teşekkür ediyorum. Çok şey yaşadık beraber. Şampiyonluk yaşadık, şampiyonalar liginde oynadık ama çok mutluyum bugün. Büyük camiaya gidiyorum. İnşallah sağlıklı ve huzurlu bir sezon yeni başkan ile kupa kaldıracağız.”

isca: Trabzonspor camiası beni yıllardan beri istiyordu. O yüzden kendimi çok yakın hissediyorum. Yarın da imzadan sonra, antrenmanlar ve taraftarlar karşısında buradakinden daha fazlasını göstereceğim.

Ağaoğlu: Trabzonspor futbol takımı bir aile. O ailede hizmet eden, kalıtacak olan her oyuncu bizim için çok değerli. Ama netice itibariyle o yapının bir parçası. Ve saat gibi işleyen makinenin önemli bir dişlisi diyelim. Bizim için her oyuncunun değeri çok büyük. Her oyuncunun anlamı çok büyük. Futbol biliyorsunuz sadece 11 kişi ile sahada oynanan bir oyun değil. Kulübesi, hocası, teknik heyeti, 24 kişilik bazen 28 kişilik oyuncu kadrosu, alt yapısı bütün bunların hepsini bütün olarak düşündüğünüzde yapı ortaya çıkıyor.

Visca: Abdullah hoca futbolda benim öğretmen. Beni çok istiyordu, bende onla çok çalışmak istedim. Sistem olarak bende gireceğim onun içine. Konuştuk. Çok mutluyum. Şimdi antrenmanlar ve maçları bekliyorum. Benim görevim sahada…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.