Dolar 32,2823
Euro 34,7777
Altın 2.407,24
BİST 10.246,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















GELECEK PARTİSİ olarak herkesi milletin sıkıntılarına çözüm aramaya davet ediyoruz.

GELECEK PARTİSİ olarak herkesi milletin sıkıntılarına çözüm aramaya davet ediyoruz.
3 Ocak 2022 10:21
293
A+
A-

Yeni yıla girişimizle birlikte zam yağmuruna maruz kaldığımız şu günlerde, Trabzon siyasetinin kısır bir didişme içerisine girmesi şehrimiz ve milletimiz adına üzüntü vericidir. Milletimizin kişisel ve sunni gündemlerle meşgul edilmesini asla doğru bulmuyoruz.
Vatandaşımız elektrik faturasına gelen %127 zam sonrası faturasını nasıl ödeyeceğini dert ediyor.
Doğalgaz ve kömür zamları nedeniyle kara kışı nasıl geçireceğini kara kara düşünüyor.
Gıda fiyatlarında ki artış nedeniyle tenceresini nasıl kaynatacağını, evladının karnını nasıl doyuracağını, ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağını dert ediyor.
Esnaf ticaretine nasıl devam edeceğini, emekli maaşıyla nasıl geçinebileceğini düşünüyor.
Vatandaş, hükümetin beceriksizlikleri ve hırsızlığı yüzünden açken ve geleceğinden umudunu kaybetmişken, siyasetçilerin birbirlerine söylediği hakaretleri dinlemeyi hiç istemiyor. Ne iktidar vekillerinin muhalefete hakaret etmesini, ne de muhalefetin onlara hakaret etmesini istiyor.
İktidar partisi il başkanı zamlar üzerinden 2 gün geçmesine rağmen bunlarla ilgili tek kelime etmezken, böylesi boş ve manasız bir konuyu gündemi değiştirmek için kullanmasını da siyasi acizlik olarak görüyoruz.
Siyasetteki mesaisini toplumu gerçeklerden uzaklaştırmak ve gündem değiştirmek için harcayanlara milletimizin ilk seçimde gereken cevabı vereceğine inanıyoruz. GELECEK PARTİSİ olarak herkesi milletin sıkıntılarına çözüm aramaya davet ediyoruz…
Hasan Kâmil VELİOĞLU
GELECEK PARTİSİ TRABZON İL BAŞKANI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.