Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Oflu öğrenciler “Hayata Değer Kat”ıyor

Oflu öğrenciler “Hayata Değer Kat”ıyor
29 Aralık 2021 15:44
362
A+
A-

Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi(ÇPAL) öğrencileri, “Hayata Değer Kat”, projesi kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan “Hayata Değer Kat” projesi yürütücülerinden olan, Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri  Aralık ayı etkinliği olan Yönetimsel Ziyaret kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, projede yer alan görevli öğrenciler( M. Kenan Holoğlu, Şule Koç, Leyla Koç, A. Seniha Ömeroğlu ve Efe Kaan Ak) Hayata Değer Kat projesini tanıtarak; şimdiye kadar yaptıkları etkinlikleri anlattılar. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, 21. yüzyılın eğitim fırsatları hakkında öğrencilerle paylaşımda bulundu.

“GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEK OLAN SİZLERSİNİZ”


Günümüzde bilginin önemine vurgu yapan Başkan Sarıalioğlu, “Bilgiye en çabuk ulaşan hayata daha fazla değer katacak. Medeniyet doğudan doğmuştur. Birçok Türk alimi bulunduğu asırda; bilime, ilime insanlığa faydalı keşiflerde bulunmuştur. Ama bu gün geldiğimiz noktada başka ülkeler buldukları bir aşıyı bile paylaşmak istemiyor. Bunu değiştirecek olan sizlersiniz. Bu ülkenin geleceğisiniz. Biz sizin daha güzel şartlarda eğitim görmeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Of’umuza kazandırdığımız eğitim ve spor yatırımlarıyla önünüzü açmaya çalışıyoruz. İlçemize bir teknoloji fakültesi kazandırdık. İlçemizde her spor dalının yapılabileceği tesisler yaptık. Sizin rahat bir şekilde vakit geçirebileceğiniz Solaklı Vadisi gibi rekreasyon alanları düzenledik. Bizim sizden beklentimiz kendinize ülkenize faydalı bireyler olmanız” dedi.

Ziyaretin ardın öğrenciler Başkan Sarıalioğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.