Dolar 32,2125
Euro 35,0907
Altın 2.473,77
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C




















Trabzonspor maçı sonrası açıkladı! ‘’Basit gol yediğimizi düşünüyorum’’

Trabzonspor maçı sonrası açıkladı! ‘’Basit gol yediğimizi düşünüyorum’’
28 Aralık 2021 21:14
305
A+
A-

Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Boluspor’u Koita’nın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Boluspor karşısında rotasyonlu kadrosuyla 1-0 kazanarak Ziraat Türkiye Kupası’nda adını son 16 turuna yazdırdı.

‘’BASİT GOL YEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM’’

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Trabzonspor’a başarılar dileyerek basit bir gol yediklerini düşündüğünü ifade etti.

Reha Erginer açıklamasında, ‘’Karşımızda ligi bitiren çok güçlü bir ekip vardı. Ligin en formda takımı ve en forma hocasıyla karşılaştık. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibe sahada hem oyun olarak hem taktiksel anlamda cevap verebilmeyi hedefledik. Maçın geneline baktığımızda bunu başardığımızı söyleyebilirim. İlk yarıda pozisyonlarımız var. Direkten dönen bir topumuz var. Plan dahilinde topu rakibe bırakarak geçiş oyunu oynamak istedik. Tabi karşımızda güçlü bir ekip var. Bize çok alan bırakmadılar. 3.bölgede çok üretken değildik. Gol pozisyonuna girdik ama bunları sonuçlandıramadık. Üretken değildik. Trabzonspor takımı çok kaliteli ve oynamayan oyuncular bu derinliğin içerisinde çok iş yapıyorlar. Onlar için yedek oynayan veya oynamayan kavramını kullanmak istemiyorum. Kaliteli bir ekibe karşı iyi mücadele ettik. Geriden oyun kurarken ayağımızdaki top ile basit gol yediğimizi düşünüyorum. Bizim için farkı bir deneyim ve tecrübe oldu. Trabzonspor’a bundan sonraki turlarda ve lig için başarılar dilerim.’’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.