Dolar 32,2631
Euro 34,7500
Altın 2.402,93
BİST 10.230,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Açık
Trabzon
18°C
Açık
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C




















Mevlüt Erdinç, Trabzon’a mı transfer oluyor?

Mevlüt Erdinç, Trabzon’a mı transfer oluyor?
25 Aralık 2021 14:53
287
A+
A-

Kocaelispor’da forma giyen ve burada da düzenli süre alamayan Mevlüt Erdinç’in 1461 Trabzon F.K. ile anlaşmak üzere olduğu iddiasına cevap geldi. Trabzon F.K. yöneticileri, Mevlüt Erdinç ile ilgili hiç bir girişimlerinin bulunmadığını kaydetti.

Fransa’da üst düzey takımlarda forma giyen ve ardından Türkiye’ye transfer olan Mevlüt Erdinç’in kariyerinde inişler devam ediyor. Son olarak Kocaelispor’a transfer olan Mevlüt Erdinç’in Trabzonlu teknik adam Mustafa Reşit Akçay ile bir türlü yıldızının barışmadığı iddia edilmişti. 
Sezon başından beri Kocaelispor’da fazla forma şansı bulamayan Mevlüt Erdinç ile ilgili Kocaeli yerel basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 
İddiaya göre Mevlüt Erdinç, ismini 1461 Trabzon F.K. olarak değiştiren Hekimoğlu Trabzon ile anlaştığı iddia edildi. 
Ancak konuyla ilgili 61saat’in ulaştığı 1461 Trabzon F.K. yöneticileri Mevlüt Erdinç ile anlaşıldığı iddialarını yalanlarken oyuncuyla ilgili hiç bir girişimlerinin bulunmadığını kaydetti.
Kaynak ( 61saat )
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.