Dolar 32,4254
Euro 34,7545
Altın 2.425,70
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Edin Visca için kritik zirve! Pazarlıklar kıran kırana

Edin Visca için kritik zirve! Pazarlıklar kıran kırana
25 Aralık 2021 12:15
247
A+
A-

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın “Visca’yı tabii ki isterim” sözlerinin ardından Trabzonspor, Boşnak yıldız için bir girişimde daha bulunacak. Edin Visca’nın 4 milyon euro’luk bonservisinde indirim bekleniyor. Bordo-mavili yöneticiler ile Başakşehirli idareciler 31 yaşındaki futbolcu için pazarlık masasına oturacak. Hedef İstanbul temsilcisini ikna ederek yüksek performanslı oyuncuyu renklere bağlamak.

Bordo-mavili ekipte Başakşehir maçının ardından transfer iyice hareketlenecek. Fırtına, Gervinho’nun sakatlığı sonrası mutlaka bir kanat oyuncusu transfer edecek. Cristian Tello’da aradığını bulamayan Karadeniz temsilcisi rotasını bir kez daha Edin Visca’ya kırdı.

Boşnak yıldız konusunda bugün kritik gün. Mücadelenin ardından Trabzonspor yöneticileri ile Başakşehirli idareciler 31 yaşındaki futbolcu için pazarlık masasına oturacak. Hedef İstanbul temsilcisini ikna ederek yüksek performanslı oyuncuyu renklere bağlamak.

KIRAN KIRANA GEÇECEK

Fırtına’nın kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Edin Visca için Medipol Başakşehir 4 milyon euro istiyor. Karadeniz temsilcisi ise bu rakamı daha aşağılara çekmeye çalışacak. İki kulüp arasında sıkı pazarlıklar yapılacak. Boşnak yıldız da kariyerine bordo-mavili formayla devam etmek istediği için Trabzon cephesinin eli güçlü. Hatta “Visca hiç olmadığı kadar Trabzonspor forması giymeye yakın” ifadeleri kullanılıyor. Hem Abdullah Avcı hem de taraftarlar heyecanla bu transfer sürecinin bir an önce olumlu şekilde sonuçlanmasını bekliyor.

TRANSFER BULUŞMASI

Başakşehir mücadelesinin ardından başkan Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı bir araya gelecek. Toplantının gündem maddesi transfer olacak. Usta hoca yapılacak takviyelerin kısa süre içinde takıma katılmasını istiyor. Fırtına sezonu kapatan Edgar İe ve Gervinho’nun yerlerine en az 1’er takviye yapacak.

228 GOLE ETKİ ETTİ

Bir Başakşehir efsanesi olan Edin Visca kariyerine Trabzonspor’da devam etmek istiyor. 2011 yılından bu yana İstanbul ekibinde oynayan Boşnak yıldız 397 defa sahaya çıktı. 110 gol, 118 asistle oynadı. 228 gole direkt etki etti. Visca kariyerinde 1 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Bosna Ligi şampiyonluğu, 1 defa da Bosna Kupası kazandı. 3 kupa kaldırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.