Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Vitor Pereira’dan Jose Sosa tepkisi! Yeni bir kriz başlıyor

Vitor Pereira’dan Jose Sosa tepkisi! Yeni bir kriz başlıyor
20 Aralık 2021 12:48
262
A+
A-

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira kendisine yöneltilen Jose Sosa sorusuna verdiği yanıt ile yeni bir krizi başlattı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Lider Trabzonspor bu sonuç ile puan farkını açtı.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, ilk 11’de şans vermediği Jose Sosa için kendisine yöneltilen soruya ‘’Sosa konusunda biz ilk 11’e karar verirken antrenmanlarda günlük olarak oyuncuları görme fırsatı oluyor ve olabilecek en iyi 11’i sahaya sürüyoruz. Bize göre maça çıkabilecek en iyi 11 buydu. Kazanmış olsaydık ‘a, b ve c oyuncusu oynasaydı’ yorumu olmazdı. Biz de tercih yaparken en iyisini yapmaya çalışıyoruz” yanıtını verdi.

PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİL!

Jose Sosa’nın antrenman performansından memnun olmayan Vitor Pereira, Arjantinli futbolcuya bu sezon 14 karşılaşmada süre verirken 1 asistlik katkı aldı.

Öte yandan Trabzonspor sonrası Fenerbahçe’ye imza atan 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Jose Sosa sarı lacivertli takımdan ortalama olarak yılda 3 milyon Euro kazanıyor.

osa Sosa’nın Fenerbahçe ile 2022 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI TEPKİ GÖSTERDİ!

Beşiktaş karşılaşmasında Jose Sosa’ya forma şansı vermeyen Vitor Pereira’ya sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada ve tribünde yoğun tepki gösterdi.

Tribünlerden zaman zaman ‘İrfan Can’ ve ‘Jose Sosa’ sesleri yükseldi.

FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe kariyerinde 50 karşılaşmada görev alan Jose Sosa takımına 4 gol 4 asistlik katkıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.