Dolar 32,2724
Euro 34,7680
Altın 2.396,77
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Abdullah Avcı açıkladı, ‘Yoksa cezalandırır seni…’

Abdullah Avcı açıkladı, ‘Yoksa cezalandırır seni…’
18 Aralık 2021 19:48
240
A+
A-

Trabzonspor, Hatayspor’u kendi evinde Cornelius ve Dijanniy’in golleriyle 2 – 0’lık skorla mağlup etti. Bordo – Mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Hatayspor, ligin en zor rakiplerinden bir tanesi. Bugün çıktığımız puan sıralamasında 2.’idi galiba. İyi bir teknik heyet, iyi bir takım. Değişik formasyonlar deniyorlar. İlk yarı başka formasyon, ikinci yarı başka formasyon. Zor rakibe karşı iyi bir galibiyet. 
İlk yarı donimant oyunların en iyisiydi. Bunda da skoru aldı. 
İkinci yarı bekliyordum, rakip formasyon değişikliği yaptı. 
Biz 46. dakikada gol pozisyonu verir gibi olduk. Onun dışında basit, çıkarken veya topa sahip olduğumuzda kayıplar yapınca rakibin topa sahipliği ortaya çıktı. Sonrasında dengede duran, rakibe sonradan pozisyon vermeyen, geçişlerde atak sonlandırmaya başladık. giren oyuncular katkı vermeye başladılar.”

”Geçen hafta uzun süre kaybettikten sonra bu reaksiyonu vermek büyük takım reaksiyonu. Oyuncularıma hakkı vereyim ve teşekkür edeyim. 
Taraftarlarımız bugün hücumda ve savunmada bizle hareket ettiler. 
Ben nasıl oyuncularımızdan, yönetimden bir fazlasını istiyorsam taraftarımızda buna cevap veriyor. 
İyi takımlara karşı oynuyoruz. Oyunun böyle bir haftadan sonra kazanılması beni mutlu etti. 
Oyun beni tatmin etti. 
90 + da da olsa oyunun doğruları oynamak gerekiyor. 
Bunu zaman zaman basit oyundan, biraz daha farklı oyuna, bireysel olarak kullandıklarında rakip devreye giriyor. Bunu oyuncularıma da söyleyeceğim. 
İyi bir rakibe karşı oynadık. 2 gün sonra bir mücadele daha var. Toparlanmayı iyi yapmamız gerekiyor”

”İzmir’de oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanacağız. 

Taraftara teşekkür ediyorum. Her hafta beni çağırıyor. Bu perdenin arkasında bir sürü insan var. Kulüp var, başkan, çalışanlar, profesyoneller var. Çağrılıyorum ama benim altımda 8 tane 10 tane beraber ürettiğimiz, Trabzonspor menfaati için ürettiğimiz ekip var. 
Burası bana sahip çıkıyor, ekibe sahip çıkıyor. Bu şehir güzellikleri hak ediyor. Ekibime de yoğun çalışmalarından dolayı ki bunu hak ettiklerini düşünüyorum. Onlara da teşekkür ediyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.