Dolar 32,3736
Euro 34,7899
Altın 2.398,93
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’tan Trabzonspor Açıklaması!

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’tan Trabzonspor Açıklaması!
17 Aralık 2021 16:27
154
A+
A-

Lütfü Savaş: Trabzonspor lider ama biz de ligin flaş takımlarındanız

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Trabzonspor deplasmanından en az bir puan beklediğini söyledi.

Süper Lig’in 17’nci haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Atakaş Hatayspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, “Trabzon’dan en iyi sonucu alıp dönmek istiyoruz. Trabzonspor şu anda da lider ama biz de bu ligin flaş takımlarından bir tanesiyiz” dedi.
Atakaş Hatayspor, ligin 17’nci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımın çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyleyen Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, yaptığı açıklamada, 29 puan ile ligde üçüncü sırada olduklarını anımsattı.

Sezona ilk 10’u hedefleyerek başladıklarını söyleyen Savaş, “Tabi ki ilk 10’u hedefledik ama Avrupa’ya gitmeyi de istiyoruz. Bu hafta önemli bir maç var. Dört büyüklerden biri olan lider Trabzonspor ile oynayacağız. Şu ana kadar bir mağlubiyeti oldu, o da geçen hafta” diye konuştu.

EN AZ BERABERE KALMAK İSTİYORUZ

Biz de geçen son dört maçta gerçekten de istediğimiz performansı sahaya yansıtamamıştık ama en son Altay maçında gerçekten takımımız çok eksik olmasına rağmen güzel bir oyun sergiledi ve Altay deplasmanından galibiyetle ayrılıp Trabzon maçının hazıklarına başladı” diyen Savaş, takıma güvendiklerini belirtti.
Savaş, “Biz takımımıza güveniyoruz. Trabzon’dan da biz en iyi sonucu alıp dönmek istiyoruz, en az berabere kalmak istiyoruz. Trabzon tabi ki büyük camia, büyük takım, şampiyonlukları var, şu anda da lider ama biz de bu ligin flaş takımlarından bir tanesiyiz. Oradaki sonucun bize sürpriz gelmemesi lazım” dedi.

Düşecek takımlar arasında görüldüklerini dile getiren Lütfü Savaş, “Türkiye’de ilk zamanlarda, geçen sene, bu senenin başlarında düşecek takımların başında ilk sayıyorlardı bizi. Şimdi saymaz oldular, bu bizim için önemli bir başarı göstergesidir. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde de hep ilk 10’a, ilk 5’e oynamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YERLİ VE YABANCI TRANSFERLER KONUSUNDA ÇALIŞMALAR VAR

Transferde mevki ve isim açıklamanın şu an için doğru olmayacağını belirten Savaş, şunları söyledi:
Hocamız, teknik ekibimiz transfer konusunu çalışıyor. Hem yerli hem de yabancı transferler konusunda çalışmalar var. Tabi transfer sezonu başlamadı ama bunu konuşmak çok doğru değil. Üç tane çok önemli maçımız var, üçü de çok zorlu rakipler. Bu maçlar öncesinde bizim transfer konusunda isim vermemiz, mevki konuşmamız hem futbolcularımızın motivasyonunu bozar hem de onları olumsuz etkileyebilir.”

BOUPENDZA MUTLU OLMADIĞINI İFADE EDİYOR

Hatayspor tarafından Katar El Arabi takımına satılan forvet Aaron Boupendza’nın tekrar Hatayspor’a dönebileceği konusuna da değinen Lütfü Savaş, “Boupendza gelecekse burası yuvasıdır, gelir kontrat yapar, kontratlı futbolcumuz olur. Tabi ki çok klas bir futbolcu Boupendza. Ekonomik anlamda, bizim de kabul edeceğimiz bir şekilde buraya gelebiliyorsa biz onun kontratlı futbolcumuz olmasını isteriz ama şu anda kiralık konusunda bir çalışmamız yok. Onunla görüşen yakın dostlarımıza ve onunla görüşenlere, orada mutlu olmadığını ifade ediyormuş” diye konuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.