Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C




















Hasan Kamıl Velıoğlu DIŞ GÜÇLERİN OYUNU!

Hasan Kamıl Velıoğlu DIŞ GÜÇLERİN OYUNU!
16 Aralık 2021 11:58
338
A+
A-

Türk Milletini dinden uzaklaştırmayı ancak dindar görünümlü bir iktidar ile yapabilirlerdi ve yaptılar. Günümüzde dindar kelimesini duyunca insanların aklına gelen şey, Hırsızlık, İftira, Yalan, Kibir vb. İslam dinimizde olmayan bir sürü şey. Türk Milletini diğer milletlere göre değerli kılan tüm değerleri böyle yok ettiler….

Türk Milletini fakirleştirilip ucuz iş gücüne dönüştürmeyi yani köleleştirmeyi de ancak YERLİ VE MİLLİ görünümlü bir iktidarla yapabilirlerdi. Bunun için MHP, Ak Parti’nin yanına monte edildi.
Bu nedenle Bahçeli “Ekonomide herşey normal” diye açıklama yapıyor. Çünkü ona verilen görev bu. TL değer kaybetsin, TÜRK Milleti fakirleşsin ve yabancıların köle gibi çok ucuza çalıştırabildiği bir noktaya gelsin.

Dış Güçlerin bu ülkede oynadığı en büyük oyun, Bahçeli ve Perinçek’in Erdoğan’ın yanına monte edilmesidir ve bu oyunun adı da CUMHUR İTTİFAKI’dır…

Hasan Kamil VELİOĞLU
GELECEK PARTİSİ Trabzon İl Başkan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.