Dolar 32,1056
Euro 35,1039
Altın 2.469,49
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Trabzonspor’a flaş forvet önerisi: Abderazak Hamdallah

Trabzonspor’a flaş forvet önerisi: Abderazak Hamdallah
13 Aralık 2021 16:57
298
A+
A-

Süper Lig’de Antalyaspor deplasmanından puansız dönerek 27 maç sonra ilk kez yenilen Trabzonspor’da şampiyonluk hedefi belki de daha güçlü şekilde dile getirilmeye başlandı.

Taraftarın büyük destek verdiği oyunculara yeni isimlerin eklenmesine kesin gözle bakılan ocak ayı transfer dönemi hareketli geçiyor. Bordo mavililere son önerilen isim ise Abderazak Hamdallah oldu.

Şampiyonluğun en güçlü favorisi konumunda bulunan Trabzonspor’da Antalyaspor yenilgisi sonrasında camia kenetlenmeye devam ediyor. Moral bozmamak adına herkes birlik ve beraberliğe vurgu yaparken şehirdeki taraftarlar başta olmak üzere milyonlarca kişi yeni bir serinin başlamasını bekliyor ve temenni ediyor. Diğer yandan transfer çalışmalarına hız verildi. Kouassi ile ilk adımı atan Fırtna’ya bu kez de forvet önerildi. Fode Koita’nın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık olarak Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımında forma giyen Abderazak Hamdallah’ın adı verildi.

KOİTA’YA BAĞLI

Hem bulunduğu konum hem transferdeki hareketliliği hem de gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne katılma ihtimalinin güçlenmesi nedeniyle birçok menajer kulübün kapısını çalıyor. Faslı forvet Hamdallah, Suudi Arabistan’daki performansıyla herkesi kendisine hayran bıraksa da son dönemde kulübüyle arasında bulunan sorunlar sebebiyle kontratı tek taraflı feshedildi. Amerika’da bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Trabzonspor’daki durumu ise Koita’nın gitmesi ve Abdullah Avcı’nın onayına bağlı.

GOL MAKİNESİ

Ceza sahasındaki etkinliğinin yanı sıra frikikler ve akan oyunda da önemli bir silah olan Hamdallah, kariyerinde oynadığı her takıma direkt katkı sağlamayı başardı. Riyad temsilcisi ile çıktığı 108 karşılaşmada 112 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 defa da asist başarısı gösterdi. Kariyerinde Guangzhou City, Olympique Safi, Aalesunds FK, El-Jaish Sports Club ve Al-Rayyan SC formaları giyen golcü oyuncu 223 gol atarak önemli bir başarı elde etti. Fas Milli Takımı’na ise son olarak 2019’da çağırıldı. 17 defa ülkesini temsil etti ve 6 kere gol sevinci yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.