Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Trabzonspor’da Uğur Çiftçi operasyonu! O ismi teklif edecek!

Trabzonspor’da Uğur Çiftçi operasyonu! O ismi teklif edecek!
8 Aralık 2021 18:53
301
A+
A-

Trabzonspor devre arası transferi için gözüne kestirdiği Uğur Çiftçi’ye karşılık o ismi teklif edecek.

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor devre arası transfer döneminde kadrosunu sol bek transferiyle güçlendirmek istiyor. Bordo Mavililerin sol bek arayışları sürerken listesindeki isimlerle de temaslar sıklaştırılıyor. Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren yönetim, sol bek takviyesi için gündemindeki isimleri değerlendirmeye alıyor.

Trabzonspor’un sol bek için düşündüğü isimler arasında Uğur Çiftçi de yer alıyor. Bordo Mavililerin sezon başında da transfer gündeminde bulunan Çiftçi için Sivasspor’un yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle geri adım atılmıştı. Ancak Trabzonspor yönetimi Sivasspor’un kapısını Uğur Çiftçi transferi için bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Sivasspor Uğur Çiftçi transferi için bordo mavililerden 2.5 milyon Euro istemişti. Bordo Mavililer 1 milyon Euro’dan fazla bopnservis ödemeyeceklerini bildirerek takas formülünü devreye sokmaya hazırlanıyor. Trabzonspor’un Uğur Çiftçi transferi için takasta İsmail Köybaşı’yı önereceği öğrenildi. Öte yandan Uğur Çiftçi ise hem şampiyonluk yaşamak hem de A Milli Takım’da forma giyebilmek için Trabzonspor’a gitmek istiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.