Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Son Dakika: Emre Belözoğlu’ndan Edin Visca açıklaması!

Son Dakika: Emre Belözoğlu’ndan Edin Visca açıklaması!
8 Aralık 2021 14:42
381
A+
A-

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu…

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu’nun TRT Spor’a yaptığı açıklamaları canlı olarak aktarıyoruz…

Futbolda öğrenme diye bir şey yoktur. Alışkanlıklar ve tekrarlar vardır. Ben arkadaşlara oynamak istediğim oyunu ezberletmeye çalışıyorum. Futbolda en basiti en zorudur. Bize en çok kazandıran şeyi sık sık tekrar etmemiz gerekiyor.

Türkiye’de insanlar futbolu çok seviyorlar. Çok fazla bilgi olmadan fikir beyanı oluyor. Rakamlar ve sistemlerden ziyade bir takımın hangi oyun felsefesi var, bu önemli. Ben futbolcu kardeşlerime oyun anlayışımızı anlatmaya çalışıyorum.

Oyuncular güvenildiğini hissettiğinde sahada neler yapıyor görüyoruz. İletişim çift taraflıdır. Saha içinde onları geliştirdiğime şahit olmaları, birbirimizi geliştirdiğimize bir işarettir. Rakip analizi yapıyoruz ama kendi takımımızın analizini daha çok yapıyoruz.

Trabzonspor rakam olarak da oyun gücü olarak da Abdullah hoca ile birlikte çok ciddi bir ivme yakaladı. Trabzonspor’u çok ciddi avantajlı görüyorum. Zor maçları var ama hiçbir zaman oyun disiplininden kopacaklarını zannetmiyorum.

Hedeflerim ve hayallerim hep belli. Başarılı olmanın karşılığı kupadır, birinciliktir. Futbolculuk kariyerimde Başakşehir’de sonuna kadar getirdik ancak başaramadık. Nasibimizde varsa antrenör olarak getiririz inşallah. Anadolu takımlarından çok daha iyi imkanlarım var, futbolcu profili olarak, yönetici profili ve imkanlar olarak.

Visca’yla alakalı, yönetimden bana ulaşmış bir gündem ya da teklif hiç gelmedi. Visca’nın kalmasını isterim, hedeflerimiz var ama Türk futbol ekonomisini düşündüğümüzde, günlerce konuşulan transferlerin olması artık çok zor. Kulüplerin ödedikleri maaşların yüzde 60-70’i döviz cinsinden. Bizim artık oyuncuyu geliştiren ve ekonomi sağlayan bir yapıya geçmemiz lazım. Benim de en büyük hedefim bu.

Sinan Gümüş’le ilgili hiçbir tasarrufumuz yok. Devre arası için planımız var ama Sinan gündemimizde değil. Her pozisyonu yedekleyebilecek bir kadroya sahibiz. Bir ofansif futbolcu, birçok pozisyonda oynayabilen bir isim istiyoruz. Kaleci rotasyonunda da Volkan, Muhammed ve diğer genç kardeşlerimiz var. Orada yeterli durumdayız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.