Dolar 32,3258
Euro 34,8332
Altın 2.394,20
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Onazi’den Trabzonspor İtirafı

Onazi’den Trabzonspor İtirafı
8 Aralık 2021 23:03
423
A+
A-

Trabzonspor’un eski oyuncularından Ogenyi Onazi ‘’Kenetlen Fırtına’’ isimli sosyal medya hesabının sorularını yanıtladı ve Trabzon’daki anılarını anlattı.

Lazio’da oynadığın dönemde Avrupa Ligi’nde Trabzonspor’a karşı oynamıştın. Hatta Trabzonspor’a karşı 1 gol attın. Daha sonra Trabzonspor’a transfer oldun bu konu hakkında ne düşünüyorsun?

Evet, Trabzonspor ile oynadığımız zaman harika bir maçtı, taraftarların tutkusunu görünce inşallah bu takım için oynayacağım dedim. Sonra teklif geldi Trabzonspor’a gelmeye karar verdim. Lazio daha fazla para teklif etmiş olsa da Gönlüm Trabzonspor’daydı.

Trabzonspor’a transferin nasıl gerçekleşti? Trabzon’a geldiğinde şehir hakkında neler hissettin?

Trabzon şehri futbol şehridir bildiğiniz gibi ben Trabzon’dayken özgür bir insandım, gitmek istediğim her yere giderim insanlar beni sever ve ben de onları severdim.

Trabzonspor’a geldiğinde başarılı bir süreç yaşadın. Taraftarlarla iç içe oldun, bunu sosyal medyada daha çok gözler önüne serdin. Trabzonspor’da seni en çok ne etkiledi?

Taraftarların Trabzonspor’a olan tutkusu beni çok etkiledi, başka bir ülkede milli takıma gittiğimde bile oradaki Trabzonsporlu taraftarlar benimle fotoğraf çektirmek için geliyorlar bu gerçekten harika

Trabzonspor’da oynarken en unutamadığın ve en üzüldüğün maç?

Hatırlayabildiğim kadarıyla iki maç var. Sanırım biri, Fenerbahçe’ye karşı eski stadyumda evimizde kaybettiğimiz maç. Diğeri ise Malatya’ya karşı oynadığımız bir maçtı, 5-0 kaybetmiştik.

Başarılı bir istatistik yakalamışken ağır bir sakatlık geçirdin. Bu sakatlıktan sonra işler ters gitti. Bu dönemde neler yaşadın?

Bu soru Trabzonspor kariyerimde sevmediğim bir kısım. Çünkü gerçekten çok incindim. Ama yönetimin benim için denediğini de biliyorum, mümkün olan en kısa sürede geri dönmem için her şeyi yaptılar. Çünkü takımda önemliydim ve o zaman şampiyon olmak istiyorduk.

Sakatlık sürecinden sonra Trabzonspor’da taşlar çatladı. Bir ayrılık süreci yaşadın. Bu süreç hakkında bize bilgi verir misin?

Sakatlıktan döndüğümde bitirmek için 6 aylık bir sözleşmem vardı. Menajer Meme’nin yapması gereken şey, benim kontratımı sonuna kadar tutmaktı, eğer dönemeseydim evet o zaman ayrılabilirdim ama geri döndüm. Onlar reddettiler.  Maçlarda oynamadan fit olduğumu nasıl göstereceğim? Ama geçti artık yoluma devam ettim. Herkese geçmiş olsun dileklerimle Trabzonspor’u hala seviyorum ve her an her zaman destekliyorum.

Trabzonspor’dan Denizlispor’a transferin nasıl gerçekleşti?

Yönetimle konuştum. Kendimi göstermek istiyordum bu yüzdende oynamam gerekiyordu ve sözleşmeyi bitirmeye karar verdik.
Danimarka ve Litvanya’da futbol oynadın, bu süreçten sonra tekrar Türkiye’ye geri döndüğünde ne hissettin?

Türkiye benim evim, o yüzden artık sakatlanmadığımı ve daha da iyi olduğumu göstermek için oraya gittim.  Litvanya’da Şampiyonlar ligi maçında inanılmaz derecede iyi oynadım, inanılmaz goller attım ve iyi vakit geçirdim ama artık gelme zamanım gelmişti. Eve döndüm ve Süper Lig’e geri dönmeyi umarak geldim.

Şu anki hedeflerin nelerdir?

Elbette gelecek sezon nerede olursa olsun Süper Lig’de oynamak istiyorum ve umarım milli takıma geri dönerim. Umarım tekrar bir Dünya Kupası oynarım çünkü milli takıma veda etim ve tekrar konsantre olmak istiyorum.

Trabzonspor dönemlerinde birçok genç futbolcuyla oynadın. Bunların arasında en iyisi diyebileceğin bir futbolcu var mı?

Evet bir sürü gençle oynadım.  Bazı oyunculara kaleci Uğurcan’dan bahsediyordum. Bu kaleci şansını yakaladığında tüm dünya onu görecek dedim ve ayrıca teknik direktörümüz Ünal Karaman’ın Fenerbahçe’ye karşı çok önemli bir maçta Hüseyin Türkmen’e bir şans vermesini hatırlıyorum. Ayrıca şu an Fransa’da olan Yusuf Yazıcı’nın benim için en yetenekli oyuncu olduğunu düşünüyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.