Dolar 32,1825
Euro 34,9787
Altın 2.507,62
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 20°C




















Fırtına’dan sol bek hamlesi! Hedefte Polonyalı var

Fırtına’dan sol bek hamlesi! Hedefte Polonyalı var
3 Aralık 2021 12:53
340
A+
A-

Sol bek arayışlarını sürdüren Süper Lig lideri Trabzonspor için flaş bir isim daha gündeme geldi. Bordo-mavililerin, Bundesliga’da şans bulmakta zorlanan 22 yaşındaki Tymoteusz Puchacz için Union Berlin’e ocak ayında kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da ara transfer için çalışmalar sürüyor. Sol beke takviye planlayan bordo-mavililer, Sassuolo takımından Kyriakopoulos dışında daha önce gündeme gelen Polonyalı Tymoteusz Puchacz’la ilgileniyor. 22 yaşındaki solbek için resmi girişim yapılacağı öğrenildi.

Union Berlin’in sezon başında kadrosuna kattığı 1999 doğumlu sol bek hakkında scout ekibi ile teknik heyetin raporu olumlu. Alman ekibine kiralama teklifi yapılacağı belirlendi.

7 MAÇTA 2 ASİST

Yabancı kontenjanındaki 97 doğumlu ya da daha küçük bir oyuncu hakkını da dolduracak olan Puchacz, Bundesliga’da şans bulamazken 5’i Konferans Ligi maçı olmak üzere toplam 7 kez Union Berlin forması giydi. 2 asist gerçekleştirdi.

Lech Poznan’dan sezon başında 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile Alman ekibine transfer edilen Puchacz, Polonya Milli Takımı’nda 10 kez görev yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.