Dolar 32,2769
Euro 34,9628
Altın 2.448,91
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Eski Trabzonsporlu futbolcu Sturridge gündem oldu

Eski Trabzonsporlu futbolcu Sturridge gündem oldu
30 Kasım 2021 18:17
361
A+
A-

Trabzonspor formasıyla 16 karşılaşmada 7 gol 4 asistlik performans sergileyen Daniel Sturridge yeni takımında gündem oldu.

Kısa süre Trabzonspor forması giyen İngiliz yıldız Daniel Sturridge, yaklaşık 1.5 yıl sonra Avustralya A-League ekiplerinden Perth Glory ile anlaşarak futbola dönmüştü.

Sturridge’in yeni takımındaki hareketi de olay oldu.Perth Glory’nin sahibi Tony Sage, Sturridge’in Western United maçında oynayamayacağını teknik direktör Richard Garcia’ya söylediğini ve uzun uçuşlara alışmakta zorluk çektiğini belirtti.SEN’e açıklamalarda bulunan Tony Sage,“Sturridge ve teknik direktörümüz, yaptıkları konuşma sonucunda bu maçta katkı sağlayamayacağına karar verdiler. Teknik direktör Richard Garcia, Sturridge’in dört saatlik bir uçuşa hazır olmadığını söyledi. Sadece henüz hazır değil” ifadelerini kullandı.

Sturridge’in uzun bir uçuştan sonra kramp yaşadığı ve bu nedenle kendini iyi hissetmeyerek forma giymediği belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.