Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Trabzonspor’u reddetmeleri, Barcelona’yı da zarara uğrattı.

Trabzonspor’u reddetmeleri, Barcelona’yı da zarara uğrattı.
27 Kasım 2021 01:24
402
A+
A-

Trabzonspor’un Real Betis’ten transfer etmek için pazarlıklara başladığı Cristian Tello ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncu için İspanyol basının iddiasına göre Trabzonspor 1,5 Milyon Euro teklif yaptı. Ancak Real Betis oyuncuyu 2,5 Milyon Euro’dan aşağı bir transfer bedeliyle bırakmak istemeyince bu transfer çıkmaza girdi. 
Real Betis’in Trabzonspor’un transfer teklifini reddetmesi, dünyaca ünlü kulüp Barcelona’yı da etkilediği belirtiliyor. 
Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren ve bu nedenle sezon başında Messi dahil bir çok yıldız isimle yollarını ayırmak zoranda kalan Barcelona’nın Tello’nun bir sonraki satışında yüzde 25 pay hakkına sahip olduğu kaydedildi. 
Tello’nun transferi gerçekleşseydi bonservisinin yüzde 25’i Barcelona’yı verilecekti ancak son gelişmelerde oyuncuya şu anda başka bir teklif olmadığı ve sezon sonunda serbest kalma ihtimali bulunduğu belirtiliyor. 
Barcelona alt yapısında yetişen Tello bugüne kadar Porto ve Fiorentina’da da kiralık olarak forma giydi. 
Değeri bir dönem 12 Milyon Euro seviyelerine kadar çıkan 30 yaşındaki İspanyol, sol kanatta görev alıyor ve iki ayağını da kullanabiliyor. 
Bu sezon La Liga ve Avrupa Kupalarında 11 maçta görev alan Tello, 409 dakikada 2 gollük performans ortaya koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.