Dolar 32,4422
Euro 34,8302
Altın 2.436,47
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Beşiktaş’tan çok saçma Trabzonspor isteği! Hala Avcı’yı hedefe koyma derdindeler

Beşiktaş’tan çok saçma Trabzonspor isteği! Hala Avcı’yı hedefe koyma derdindeler
24 Kasım 2021 14:05
283
A+
A-

Beşiktaş Kulübü’nün Trabzonspor Kulübü’nden maç gününü değişmesini talep ettiği iddia edildi.

Beşiktaş yerel basınında yer alan habere “BJK Süper Lg’in 14. Haftasında Cumartesi günü Giresunspor ile oynanacak maçın Pazar gününe alınması için TFF’ye başvurmuştu. Yayıncı kuruluş BJK’nin başvurusunu kabul ederken bir şart sundu. Yayıncı kuruluş Pazar günü 16.00’da oynanacak, mücadelenin Cumartesi günü oynananması yönündeki şartını iletti. Beşiktaş yönetimi ise Trabzonspor Kulübü ile bu konuda görüşürken Abdullah Avcı, kendi oynayacakları maçın Cumartesi gününe alınma teklifini kabul etmedi” iddiaları yer aldı.

KOMİK BİR GELİŞME

Yaklaşık 1 ayı aşkın bir süre önce fikstür açıklanırken Beşiktaş’ın maça 3-4 gün kala başvuru yapması ve Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı hedefe koyması komik bir gelişme olarak yorumlandı.

Haberi yorumlayan taraftalar ise bu gelişmeyi “Federasyon tarafından Süper Lig fikstürü  belirlenmiş, Avrupa maçlarının tarihleri de çok ama çok öncesinden belli. Her hafta maç öncesi böyle bir bavşuru yapılması çok amatörce veya tamamen bir yalan haber. Avcı’nın isminin verilmesi ise tamamen art niyetli bir yaklaşım ” diyerek yorumladı.

TRABZONSPOR: BİZE GELEN BİR DURUM YOK

Öte yandan dün çalışmalarına başlayan Trabzonspor Kulübü böyle bir biglinin kendilerine gelmediğini ifade etti.

YILDIZLAR YETİŞEBİLİR

Trabzonspor’da Hamsik ve Bakasetas’ın Karagümrük maçına yetiştirilmeye çalışıldığı gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.