Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C




















Hamza Hamzaoğlu: Şampiyonluk Trabzonspor’a yakışır

Hamza Hamzaoğlu: Şampiyonluk Trabzonspor’a yakışır
19 Kasım 2021 19:49
244
A+
A-

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor daha 12. Haftada puan farkını nasıl bu kadar açtı? Sorusuna Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu:

İstikrarla, Abdullah hoca geldiğinden beri ki tebrik ediyorum Abdullah hocayı, Trabzonspor yönetimini ve hocayı bağrına basan Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Bu tamamen birbirine olan sevgi, saygı ve güven duygusuyla oluşan istikrarın getirdiği bir başarı. Haftalardır mağlup olmuyorlar çıkışlarını da devam ettiriyorlar, kararlı bir şekilde de emin adımlarla yürüyorlar yollarında.

Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Trabzonspor bir hayli bekledi şampiyonluğu inşallah her şey onlar için olumlu gelişir ve hak ettikleri bir şampiyonluğu elde etmeleri herkes tarafından taktirle karşılanır. Yakışır diye de düşünüyorum; bu demek değil ki diğer takımlar şampiyon olmasın onlarda bir an önce kadrolarını toparlayıp istikrarlı bir oyun yapısına kavuşabilirlerse tabi ki onlar da şampiyonluğun adayı olacaklardır. Şu an ki puan farkı bence sezon sonuna doğru biraz daha daralacaktır diye düşünüyorum, diğer takımlar da toparlanacaktır. Mutlaka Trabzonspor’d a bir iniş yaşayacağı bir dönem gelecektir ama bu istikrarlı, bu güven duygusunun olduğu ortamda onu da çok çabuk atlatıp tekrar yollarına devam edeceklerdir. İfadeleriyle cevap verdi (Fanatik)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.