Dolar 32,3939
Euro 34,8222
Altın 2.402,78
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Pinhani grubunun solisti Trabzon’dan fanatik bir Trabzonspor taraftarı gibi ayrıldı

Pinhani grubunun solisti Trabzon’dan fanatik bir Trabzonspor taraftarı gibi ayrıldı
9 Kasım 2021 15:45
340
A+
A-

2004 yılında kurulan ve “Kavak Yelleri” adlı dizininin müzikleri ile adını duyuran Pinhani grubu bu kez Trabzon konseriyle sevenleri ile buluştu.

Trabzon’da müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Pinhani konseri keyifli anlara sahne oldu.

TRABZON KONSERİ MAÇ GÜNÜNE DENK GELİNCE…

Pinhani’nin Trabzon konseri, Beşiktaş ile Trabzonspor maçının gününe denk gelince grubun solisti Sinan Kaynakçı bu karşılaşmayı Trabzon Şehir Kulübü’nde heyecan içerisinde bordo mavili dostlarıyla birlikte takip etti.

Maç öncesinde ise Trabzon’daki turistik yerleri gezen ünlü şarkıcı adeta kendinden geçti.

Bordo mavili takımın son dakikadaki golüyle birlikte sevinç yaşayan Pinhani grubu solisti şehrin yaşadığı büyük coşkuya ortak oldu.

”TRABZONSPOR LİGİN EN İYİ OYNAYAN TAKIMI”

Trabzonspor’un ligin en iyi futbol oynayan takımı olduğunu belirten Pinhani grubu solisti Sinan Kaynakçı ‘‘Trabzonspor bu sene şampiyonluğu hak ediyor. Bakasetas’ı çok beğeniyorum.” ifadelerini kullandı.

Konserler dışında da Trabzon’a gelen Kaynakçı’nın Karadeniz müziğine özel bir ilgisi olurken bir yandan da  ”Yayla Trio” isimli projesi gerçekleşmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.