Dolar 32,3477
Euro 34,7828
Altın 2.394,90
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Gelecek Partisi Yomra 1. Olağan Kongremizi Gerçekleştirdik.

Gelecek Partisi Yomra 1. Olağan Kongremizi Gerçekleştirdik.
7 Kasım 2021 10:20
541
A+
A-

Gelecek Partisi Yomra 1. Olağan Kongremizi Gerçekleştirdik.

Gelecek Partisi Yomra 1. Olağan Kongremizi yoğun bir katılım ve coşku ile gerçekleştirdik.

Kongremize

Genel Merkez Kurucularımızdan ve Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörümüz Mehmet Kuğu

Trabzon İl Koordinatörümüz Bayram Ali Akyüz

Samsun Kadın Kolları Başkanı Ayfer Kasımfırtına

Erzurum Uzundere İlçe Başkanı Recai Elitok

CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen

Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanımız Okan Koç

Gelecek Partisi Arsin İlçe Başkanımız Çetin Yavuz

Ve birçok partilimiz Katılım sağlamıştır.

Divan Başkanlığını Bayram Ali Akyüz’ün gerçekleştirdiği kongre’de sırasıyla İlçe Başkanı Ayhan Gümrükçü, Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve Bölge Koordinatörü Mehmet Kuğu konuşma yaptı.

Yomra İlçe Başkanı Ayhan Gümrükçü Konuşmalarında

Misafirleri ve tüm katılımcıları selamlayarak Gelecek Partisi olarak halkımıza umut olmak istediklerini ve bunun için yoğun bir şekilde çalışma yaptıklarını ifade etti. 1. Olağan kongremizi gerçekleştirdikten sonra da Yomra’mızın 25 mahalle ve 95 sandığında çalışmalarımızı yaparak yaklaşık 30 bin seçmenimizin tamamına ulaşacak ve partimizi onlara anlatacağız dedi.

Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu Konuşmalarında

Gelecek Partisi olarak partimize yeni katılan vatandaşlarımızla her geçen gün büyüdüklerini ifade etti. Mevzut iktidarın ülkemizi artık yönetemediğini ve bu kötü gidişi gizlemek için de sadece yalan ürettiğini ifade etti. Açıklanan ekonomik verilerin gerçeği yansıtmadığını ve iktidarın ömrünü biraz daha uzatabilmek adına devlet kurumlarının dahi yalan beyanlarda bulunduğunu ifade etti. Bunlara en bariz örnek ise Tüik’in enflasyon oranı açıklamasıdır dedi.

TÜİK enflasyonu %19 olarak açıklıyor ancak bilim adamlarından oluşan Enflasyon Araştırma Grubu enflasyonu %45 olarak açıklıyor. Enerji fiyatlarının % 150 zamlandığı, gıda fiyatlarının %50 zamlandığı, Ekmeğin yılbaşından itibaren %40 zamlandığı bir ortamda enflasyonu %19 olarak açıklamak milleti aptal yerine koymaktan başka bir şey değildir.

Mevcut iktidarın artık bu ülkeye verecek hiçbir şeyi kalmamıştır ve ilk seçimlerde de gideceklerdir. Milletimiz bu basiretsiz ve beceriksiz yöneticileri daha fazla sırtında taşıma şansı kalmamıştır. Ülkede yolsuzluğu engellemek için temiz siyaset yasasını çıkarmak için meclise yasa önerisi getiren Genel Başkanımız Ahmet DAVUTOĞLU’na o gün kumpas kuran Bakanların bugün karıştıkları yolsuzlukları görünce o kumpasın neden kurulduğunu çok iyi anlıyoruz. Ve birilerinin kirli hesapları için kurdukları o kumpasın bu millete maliyetini de bugün çok net olarak görüyoruz. 2002 de 1,60 olan dolar 2016 da Genel Başkanımız görevden ayrıldığında sadece 2,80 e kadar yükselmişken ondan sonra geçen 5 yılda 4 kat artarak 10 TL ye dayandı. Bu soysuzlar sadece devletin varlıklarını çalmakla kalmadılar, milletin cebindeki parayı da kur operasyonları ile çaldılar. Artık gelecek kadroları olarak bu kötü gidişe dur diyeceğiz ve ilk seçimde iktidara geleceğiz dedi.

Kongrede İlçe Başkanlığına seçilen Ayhan GÜMRÜKÇÜ’nün listesinde aşağıda ki isimler yer aldı.

ŞÜKRAN İSKENDER

İLHAN KESKİN

ARİF YAVUZ

SEFA HATİPOĞLU

FEVZİ ARKAN

SALTUK BUĞRAHAN DEMİR

FİGEN NAZLI MERT

HÜSEYİN AVNİ GÜMRÜKÇÜ

SELDA GÜMRÜKÇÜ

HARUN PEKŞEN

UFUK ENGİN SELİM

NAZIM GÜMRÜKÇÜ

SERHAT BAKKAL

İBRAHİM HAKKI SELİM

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.