Dolar 32,2397
Euro 35,1065
Altın 2.501,75
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















UCİM VAN OFİSİNE ANLAMLI ZİYARET

UCİM VAN OFİSİNE ANLAMLI ZİYARET
3 Kasım 2021 18:41
348
A+
A-

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği yurdun çeşitli illerinde yapılanmayı sürdürürken bir yandan da önleme merkezlerinin açıldığı illerde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı..

İzmir, Mersin, Konya, İstanbul, Ankara, Ordu, Mardin, Van ve Kayseri gibi illerimizde temsilcilikleri kurulmuş olan dernek hem kendi yaptığı resmi ziyaretlerde hem de kapılarını açtığı ziyaretçileri ile çocuk istismarı konusunda ne tür işbirliği sağlayabileceklerini değerlendirmektedirler.

Son olarak UCİM Van Önleme Ofisine Van Devlet Tiyatrosu Müdiresi sayın Gül Urgan ve Müdür yardımcısı sayın Cem Düzova ziyarette bulundular. Ucim tanıtımı yapılarak çocuklar için ortak çalışmalar yürütülmesi yönünde konuların konuşulduğu ziyaret için memnuniyetlerini sosyal medya hesabından da paylaşan dernek teşekkürlerini iletmiştir.
@ucimorgtr
@saadetozkanefe
@yucelceylancom
@gulcanecemgozcu
@bahar_siyahtas
#vandevlettiyatrosu

Sizlerde Ucime destek olmak isterseniz www.ucim.org.tr adresinden üyelik gerçekleştirebilir ya da bağış yapabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarını takip edebilir, postları paylasarak bile destek olabilirsiniz.

#çocuklarkonuşacakucimyanlarındaolacak

#çocuklarvatandırvatanınasahipçık

Hülya PEKŞEN

hulyapekssen@hotmail.com

Yurt Haber Köşe Yazarı

Ucim Trabzon İl ve Basın Sorumlusu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.