Dolar 32,3811
Euro 34,7754
Altın 2.396,64
BİST 10.234,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 19°C




















Trabzonspor’dan Edin Visca İçin İlk Hamle Geldi!

Trabzonspor’dan Edin Visca İçin İlk Hamle Geldi!
3 Kasım 2021 01:28
412
A+
A-

Teknik direktör Abdullah Avcı, takıma direkt katkı verebilecek, net bir isim istiyor. Yazın gündeme gelen isimlerden Tello ve Efecan yeniden gündeme gelebilir. Fakat ilk tercih olarak Visca yeniden radara girdi.

Karadeniz ekibinin ana transfer listesindeki ilk isim Edin Visca. Başakşehir ile 2025’e kadar kontratını uzatsa da Boşnak yıldız her zaman Trabzonspor’un istediği bir oyuncu. Daha önce 3 kez Karadeniz ekibinin kapısından dönen Edin Visca kariyerinin son bölümüne doğru yaklaşırken Dört Büyüklerden birinde forma giymek istiyor. Bu sebeple bordo-mavili ekibin kendisine olan ilgisine bir hayli sıcak yaklaşıyor. Bonservisi olması ise sıkıntı.

TRABZONSPOR’UN YÖNETİCİSİ İLE GÖRÜŞME!

Trabzonspor, devre arası kadrosuna katmak istediği Edin Visca için ilk hamlesini yaptı. Edin Visca’nın menajeri Hadis Zubanovic, Trabzonspor’un önemli bir yöneticisi ile İstanbul’da bir görüşme yaptığı öğrenildi. Trabzonspor yöneticisinin ofisinde yapılan görüşmede, Edin Visca’nın Trabzonspor‘a gelme şartları masaya yatırıldığı öğrenildi. Yapılan görüşmede Trabzonspor’un imkanlar dahilinde Edin Visca için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağını, Edin Visca’nın menajerine Hadis Zubanovic‘e ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.