Dolar 32,2104
Euro 35,1197
Altın 2.465,46
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Özkan Sümer Futbol Akademisi’ne ziyaret

Özkan Sümer Futbol Akademisi’ne ziyaret
31 Ekim 2021 15:43
247
A+
A-

Altyapı sporcularımız için 6 eğitim sınıfı, 9 antrenör ofisi, 109 yatak kapasiteli toplamda 345 kişiye hizmet veren Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ile birlikte basın mensupları da tesisleri gezdi.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu yaptığı açıklamada, “Özkan Sümer, Türkiye’deki altyapı gerçeğini 50 yıl önce gündeme getiren isimdi. Türkiye genelinde yapılan bu uygulamadan Trabzonspor en çok faydalanan takım oldu. Geçmişteki şampiyonluklarımıza dikkat ettiğimizde hep altyapıdan yetişen sporcularımızla şampiyon olduk. Bugün futbol bir endüstri haline geldi, sürekli üretmek zorundasınız. Bizler de Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde futbolcu yetiştirmek için, üretmek için Türkiye’nin ilklerinden bir tesisi faaliyete geçirdik. Yemekhanesiyle, yatakhanesiyle, fitness salonu, derslikleri ve odalarıyla hayata geçirdik. En önemli amacımız altyapıdan futbolcu yetiştirip A takımımızda yararlanmak ve daha sonra dünyaya ihraç etmek. Sizlere de geldiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretin ardından Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ve antrenörlerimiz ile altyapı sporcularımız birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.