Dolar 32,2682
Euro 34,7694
Altın 2.392,69
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Boksta Trabzon’u şoke eden gelişme! Yeterli imzayı toplayamadı

Boksta Trabzon’u şoke eden gelişme! Yeterli imzayı toplayamadı
27 Ekim 2021 15:36
246
A+
A-

BOKSTA TRABZON’U ŞOKE EDEN GELİŞME

Spor branşlarında Trabzon denilince akıllara ilk olarak gelen branşlardan bir tanesi de şüphesiz ki boks branşıdır.

Boks branşının federasyonu olan Türkiye Boks Federasyonu seçim için geri sayıma girdi. Türkiye Boks Federasyonu Ana Statüsü’nde ‘Başkan adayı olabilmek için % 15’lik asgari delege desteği gereklidir’ şartı yer alıyor.

Geçtiğimiz gün bu şartı incelemek için Gençlik ve Spor Bakanlığı Seçim Komisyonu huzurunda Başkan Adayları ve vekillerinin katılımı ile seçim öncesi aday başvuru dosyaları değerlendirildi.

Bu şart kapsamında Başkan Adayı Eyüp Gözgeç tarafından destek mektupları verildi ve %15 barajını geçerek Gözgeç başkan adaylığına hak kazandı.

Diğer bir aday ise Trabzon’un tanıdığı Selçuk Aydın’dı. 

Aydın başvurusunu yaptı fakat Selçuk Aydın %15’lik asgari delege desteğini sağlayamadığı için başkan adayı olamadı.

Kıran kırana bir seçim olması beklenen, 03 Kasım 2021 tarihinde yapılacak olan Türkiye Boks Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Adayı Eyüp Gözgeç tek aday olarak seçime girebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.