Dolar 32,3453
Euro 34,7787
Altın 2.394,76
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Trabzonspor’da Marek Hamsik şampiyonluk ateşini yaktı

26 Ekim 2021 16:57
334
Trabzonspor’da Marek Hamsik şampiyonluk ateşini yaktı

Marek Hamsik açıklamalarında ”Lider olmaktan hem mutlu hem de gururluyuz. Tabiki bunun kolay olmayacağını zor olacağının farkandayız. Bu yönde çalışmalara devam ediyoruz. Burada işe odaklanmış durumdayım. Ve işimi tamamen iyi derecede yapmaya çalışıyorum. Uğurcan Çakır’dan bahsetmek istiyorum. Kendisi harika bir kaptan. Hem burada yetişmiş, hem de buranın yetiştirdiği en önemli oyunculardan bir tanesi. Dolayasıyla onunla beraber olmaktan çok mutluyuz. Takımımızda tecrübeli arkadaşlarımız da var. Sadece bir birimize yardım ederek işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE’DE BÜYÜK TAKIMIN FORMASINI GİYİYORUM”

Aslında profesyonel futbol kariyerine baktığınızda daha farklı süreç görüyorsunuz. Sahada geçireceğiniz 1 saatlik idman süresi, sizin fit kalmanız ve ya da kendinize bakmanız için yeterli süreç değil. İdman ile birlikte yediklerinize, içtiklerinize, uykunuza yani hayatınızın adamına dikkat etmeniz gerekiyor. Bende yaşımı düşündükçe bunlara dikkat ederek bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Belki de benim aklımda olan oydu. Çoğu insanın son durak olarak gördüğü bir yer Çin. Bende kontratımı erken sonlandırdım. Tekrar üst seviyede oynamaya devam etmek istedim. Türkiye’de büyük takımın formasını giyiyorum. Bu formayla şampiyonluk mücadelesi veriyorum. bu da beni çok mutlu ediyor.

”BERAT ÖZDEMİR VE ABDÜLKADİR ÖMÜR…”

”Takım arkadaşlarınız sizden bu kadar güzel sözlerle bahsedince mutlu olursunuz. Bende arkadaşlarımdan bu sözleri duyunca mutlu oluyorum. Berat’a geldiğimde ilk başta ona da söylemiştim, “Eğer böyle devam edersen, bu şekilde üstüne koya koya devam edersen milli Takımada gideceksin” demiştim. Ve zaten milli takıma seçildi orada da oynadı. Onun için çok büyük adım oldu. Abdülkadir Ömür bence Türkiye’nin en büyük yeteneklerinden bir tanesi. Zaten ne kadar yetenekli olduğunu herkes görüyor. Son maçta bizim için kilit roldeydi, o da bize son maçta yardımcı oldu.”

ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞMELERİ…

”Çok özel bir konuşma değildi aslında. Zaten hocayla aramızda yaptığımız sürekli konuşmalar. Tabiki her oyuncu gibi bende kulübede olmaktansa ilk 11’de oynamayı tercih ederim. Umuyorum şu anda böyle bitirecekler. Sezon sonunda böyle biterse aynı anda iki partiyle bende bunu kutlamış olacağım.”

TÜM ŞEHRİN ŞAMPİYONLUK HAYALİNİN OLDUĞUNUN FARKINDAYIM”

”Tüm şehrin hayalinin şampiyonluk olduğunun ve beklentilerin yüksek olduğunun bende farkındayım. Şu anda 10 maç tamamlandı. Ligin tamamında namağlup gitmek kolay olmayacak. Mutlaka bu takımın berabere kalacağı ve kaybedeceği maçlarda olabilecektir. Benim taraftarlardan beklentim, kötü gittiğinde, istemediğimiz şekilde kaybettiğimiz maçlardan sonra onlarda bu desteği bekliyoruz. İlk sıradayız. İlk sırada olmanın tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Önemli olan işin sonunda ilk sırada kalabilmek. Ama şu anda liderliğin tadını çıkartıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.