Dolar 32,4456
Euro 34,7820
Altın 2.440,03
BİST 9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















EMİL PARS ARD ARDA İKİ ŞARKI İLE BÜYÜK SÜKSE YAPACAK

EMİL PARS ARD ARDA İKİ ŞARKI İLE BÜYÜK SÜKSE YAPACAK
14 Ekim 2021 07:20
310
A+
A-

Müzik sektörü yeni bir yetenek kazanmaya hazırlanıyor.

Uzun yıllardır Almanya’nın en büyük kanalları arasında gösterilen RTL TV’de uzun yıllardır çalışan Emil Pars, müzik sektörüne de el atıyor. “Asla” adlı şarkı ile çıkış yapacak olan taze şarkıcı, hemen ardından “Ağla” adlı eseri ile ard arda büyük çıkış yakalamış olacak. “Asla”nın bestesi Toprak Kardeşler & Erkan Ertanır’a aitken mix artı mastering Emre Kıral’ın ellerinden çıkacak. Düzenlemesini Elvin İmanov’un üstlendiği eserin yönetmen koltuğunda Ramazan Arslankaya oturacak.

Müzik sektörüne bomba gibi girecek olan taze solist konu ile ilgili, “İki şarkıma da çok emek verdim. Çalmadan çırpmadan kendi tırnaklarımla kazıyarak bu günlere geldim. Hayallerime ulaşmak için çalıştım, çok ter akıttım. Kendimle gurur duyuyorum. Hayalim Türkiye’de yaşamak. Küçüklükten beri içimde bir sahne ruhu taşıyorum. Hayallerimden bir diğeri ise Enes Batur ile şarkı yapmak. Arada profilime bakıyor belki bir gün bir araya geliriz. İçinizi temiz tuttuktan sonra her şeyin güzel olacağına inanıyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.