Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Trabzonspor’da Nwakaeme için gol zamanı

Trabzonspor’da Nwakaeme için gol zamanı
13 Ekim 2021 13:15
180
A+
A-

Bordo-Mavili formayla bu sezona fırtına gibi bir giriş yapan Anthony Nwakaeme, görev yaptığı ilk4 karşılaşmada rakip fileleri 4kez sarsmıştı. Sonrasında; Kasımpaşa, Konyaspor, Alanyaspor ve Kayserispor mücadelelerine ilk 11’de başlasa da rakip fileleri sarsamayan Nijeryalı hücum oyuncusu, pazar günkü Fenerbahçe karşılaşmasını özel olarak bekliyor. 4sezondurformasını giydiği Trabzonspor’da Sarı-Lacivertliler’e karşı daha önce ligde 5kez görev yapan tecrübeli futbolcu, henüz gol sevinci yaşayamadığı rakibi karşısında bu kez şanssızlığını kırmak istiyor.

Beşiktaş ve Galatasaray’ı boş geçmed

Süper Lig kariyerinde Galatasaray’a 3, Beşiktaş’a ise 2 gol atan Nwakaeme, Fenerbahçe karşısındaki şanssızlığını bu hafta sonunda kırmak istiyor. Medical Park Stadı’nda Bordo-Mavili taraftarlar önünde oynanacak karşılaşmada hücum hattında takımının gol yükünü sırtlanacak isimler arasında yer alacak olan başarılı futbolcu, hem Fenerbahçe karşısında bir ilki yaşayıp hem de takımına zaferi getirmeyi hedefliyor.

Abdullah Avcı memnun

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Fenerbahçe mücadelesi öncesindeki takım çalışmalarında sergilediği üst düzey performans sebebiyle memnun olduğu tecrübeli oyuncu, dünkü idmanda da oldukça skorer bir görüntü sergiledi. Takım arkadaşlarına zor anlar yaşatan Nwakaeme, etkili formunu Fenerbahçe karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.