Dolar 32,3786
Euro 34,7343
Altın 2.428,12
BİST 9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















WhatsApp’tan şaşkına çeviren hamle! Sevilen özelliğinin kaldırılması gündemde

WhatsApp’tan şaşkına çeviren hamle! Sevilen özelliğinin kaldırılması gündemde
12 Ekim 2021 14:19
224
A+
A-

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp’ta dikkat çeken değişiklikler üzerinde çalışılıyor.

Şu anda test aşamasında olan değişiklik hayata geçirilirse, “WhatsApp grupları” tarihe karışabilir. Fakat bunun yerine “Topluluk” adı verilen özellik hazırlanıyor. Yine de “Topluluk” adı verilen bu geliştirmenin ardından WhatsApp grupların kalkıp kalkmayacağı ise henüz net değil.

BİR O KADAR DA ŞİKAYET VAR

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çok kullanılan ancak bir o kadar da şikayete neden olan WhatsApp gruplarına alternatif yeni bir özellik için kolları sıvadı. Uygulamanın en son beta sürümü v2.21.21.6’da tespit edilen bu özelliğe Topluluk adı veriliyor.

RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ YOK

Haber Global’de yer alan habere göre, halen testleri devam eden özelliğin WhatsApp gruplarının yerini alabileceği konuşuluyor. Ancak bu konuda resmi bir açıklama yok.

İSMİ DE DEĞİŞEBİLİR

Kod dizelerine bakan yazılımcılar hem Gruplar hem de Topluluk özelliğinin birlikte devam edeceğini düşünüyor. Bir başka düşünce ise grupların adının topluluk olarak değiştirileceği yönünde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.