Dolar 32,2699
Euro 34,7789
Altın 2.436,37
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C




















Dev maç öncesi iki takım taraftarları bir araya geliyor!

Dev maç öncesi iki takım taraftarları bir araya geliyor!
11 Ekim 2021 13:42
246
A+
A-

Spor Toto Süper ligin 9.haftasında Trabzon’da oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi her iki taraftar grupları Trabzon’da bir yemekte buluşuyor.

Trabzonspor taraftarı ile Fenerbahçe taraftarı cuma günü Trabzon’da yemekte bir araya gelip, deplasman yasaklarının kalkması için fikir birliği sağlayacak.

Sezonun ikinci yarısında da 4 büyük kulübun taraftarları İstanbul’da bir araya gelip tüm Türkiye’ye örnek olacak bir yemek organizasyonu düzenleyecekler.

GÜNDEMDE TARAFTARLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ VE DEPLASMAN YASAĞI VAR

Yemeğin ana gündem maddesi ise deplasman yasakları ve oluşturulması planan Taraftarlar Birliği olacak. Bu birliğin kurulmasında ise engel olarak 2 takım taraftarlarının birbirleriyle yaşadığı sorunun öne çıktığı ifade ediliyor.

Tüm Türkiye genelinde oluşturulmak istenen  “Taraftarlar Birliği Derneği” ilk adımı Trabzon’dan atmayı planlanıyor. Dernek hayata geçmesiyle birlikte deplasman yasaklarının kalkmasını talep edip 6222 sayılı kanununa düzenleme isteyecek.

2 takım taraftar grupları Cuma günü bir araya gelecek ve görüşmeler yapılacak. Bu görüşme öncesi bir bilgilendirmenin yapılmasının planlandığı da gelen bilgiler arasında.  (61saat)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.